Πεζοδρομοποιείται το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ενόψει της Χριστουγεννιάτικης παρέλασης και της καθόδου του Αη Βασίλη.
 
Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου, θα πεζοδρομοποιηθούν οι οδοί Ερμού, τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη και τμήμα της Λόρδου Βύρωνος. Στόχος της πεζοδρομοποίησης είναι να γίνει μια ενιαία αγορά και η διέλευση των πεζών να γίνεται πιο ομαλά».
 
Γι’ αυτό τον λόγο «πέραν των δημοτικών χώρων στάθμευσης θα προσφέρεται, μετά από συνεννόηση με τη Σχολική Εφορία Λάρνακας, ο χώρος του Ευρυβιαδείου Γυμνασίου ως χώρος στάθμευσης οχημάτων, ενώ θα επιτρέπεται και η πρόσβαση προς το χώρο στάθμευσης Οικονομίδη στην οδό Λόρδου Βύρωνος», σημειώνεται.
 
Παράλληλα, ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι «στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο εμπορικό κέντρο με την κάθοδο του Αη Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της Λάρνακας. Η παρέλαση θα αρχίσει από την  Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως), θα προχωρήσει στις οδούς Ερμού, Ζήνωνος Κιτιέως,  Ζήνωνος Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνας με κατάληξη την Γλάδστωνος».
 
Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ