Σε ένα σύγχρονο πάροχο Enabling Technologies εξελίσσεται η RedMax, που έχει πρόσφατα συνάψει μία νέα αποκλειστική τεχνολογική συνεργασία με την πολυεθνική Espina IT Solutions, για τις αγορές της Κύπρου και Ελλάδας. 
 
Η πολυεθνική Espina IT Solutions που διατηρεί γραφεία σε Χονγκ Κονγκ, Κατάρ, Ινδία και Ντουμπάι, εξειδικεύεται σε κλάδους της Πληροφορικής  και προσφέρει λύσεις επόμενης γενιάς στους τομείς του Cyber Security, του Computing Infrastructure, του Digital Transformation, του Digital Workplace και του Business Application Development.  Στελεχώνεται από ένα επιτελείο από πιστοποιημένους επαγγελματίες (CCIE, CWNP, CISSP, CDCDP κλπ.) με εξειδίκευση στην ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής που διευρύνουν τις δυνατότητες και εξασφαλίζουν την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. 
 
Το πελατολόγιο της Espina IT Solutions συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων,  το Hamad International Airport στο Κατάρ, το Abu Dhabi Terminal στο λιμάνι Khalifa, το Melco Crown Entertainment στο Macau και τα Suncity Casinos στο Βιετνάμ, ενώ ανάμεσα στους αποκλειστικούς συνεργάτες της είναι η Cisco και η Corning.
Με τη νέα αυτή στρατηγική συνεργασία, η RedMax Technologies στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της νέες ολοκληρωμένες ΙΤ λύσεις, ικανές να καλύψουν ένα ευρύτατο φάσμα των δικών τους αναγκών, πέρα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες δικτύωσης και εγκατάστασης οπτικών ινών. 
 
Παράλληλα, μέσα από μια σειρά μελετημένων στρατηγικών συνεργασιών, αλλά και συνεργιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, που αναπτύσσει η RedMax Technologies – και στις οποίες περιλαμβάνεται και η νέα συνεργασία της με την Espina IT Solutions – διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής αξίας που προσφέρει στους πελάτες της, ενώ παράλληλα δημιουργεί νέες προοπτικές για την περαιτέρω πορεία της εταιρείας τόσο στην Κυπριακή αγορά όσο και εκτός Κύπρου.