Η AstroBank διαθέτει προς πώληση αγροτικά τεμάχια σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Βρείτε πιο κάτω ορισμένα από αυτά στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τις €20,000.

Τα αγροτεμάχια συμπεριλαμβάνονται στη μεγάλη γκάμα βιομηχανικών, εμπορικών, οικιστικών και αγροτικών ακινήτων, καθώς και κατοικιών σε αστικές και αγροτικές περιοχές που διαθέτει προς πώληση η AstroBank, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης ή του είδους του ακινήτου που αναζητούν. Μπορούν, επίσης, να ταξινομήσουν τα ακίνητα βάσει τιμής.

Παράλληλα, με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Αγροτικό Χωράφι 17,671 τ.μ. Άγιος Ιωάννης Μαλούντας, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR275 Ενδεικτική τιμή: € 92,400

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αγίου Ιωάννη Μαλούντας στην επαρχία Λευκωσίας. Έχει ακανόνιστο σχήμα και ελαφριά επικλινή επιφάνεια. Το ακίνητο εφάπτεται σε δημόσιο χωμάτινο δρόμο.

Αγροτικό Χωράφι 5,017 τ.μ. Αγία Βαρβάρα, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR409 Ενδεικτική τιμή:  €26,250.

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας, περίπου 1,4χλμ δυτικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει καλό μέγεθος, ακανόνιστο σχήμα και ελαφρά επιφάνεια. Το χωράφι είναι περίκλειστο και σε απόσταση 65μ περίπου υπάρχει μη εγγεγραμμένος χωμάτινος δρόμος.

Αγροτικό Χωράφι 8,362 τ.μ. Νέο Χωριό, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR478 Ενδεικτική τιμή: € €78,750.

Το ακίνητο προσφέρει πολύ ωραία θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Έχει καλό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια και διαθέτει πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο.

Αγροτικό Χωράφι 6,520 τ.μ. Σιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR439 Ενδεικτική τιμή: €68,250

Το ακίνητο έχει τραπέζιο σχήμα και ανώμαλη επιφάνεια. Εφάπτεται σε μονοπάτι κατά μήκος του νότιου ορίου και σε κυβερνητική γη κατά μήκος του ανατολικού ορίου.

Αγροτικό Χωράφι 2,676 τ.μ. Περιστερώνα, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR454 Ενδεικτική τιμή €20,000

Το αγροτεμάχιο βρίσκεται περίπου 500μ νότια του δρόμου Λευκωσίας – Τροόδους. Το ακίνητο έχει ακανόνιστο στενό σχήμα, με ομοιόμορφη επιφάνεια. Δεν έχει επίσημη πρόσβαση.

Αγροτικό Χωράφι 18,061 τ.μ. Παρεκκλησιά, Λεμεσός Κωδικός Ακινήτου: PIR367 Ενδεικτική τιμή €228,000

Το ακίνητο έχει σχήμα ακανόνιστο, επιφάνεια με κλίση και βρίσκεται περίπου 900μ βόρεια από την κοντινότερη οικιστική ζώνη. Είναι πάνω σε μονοπάτι και περίπου 35μ βορειοανατολικά από εγκεκριμένο δημόσιο δρόμο.

 Αγροτικό Χωράφι 2,861 τ.μ. Κίτι, Λάρνακα  Κωδικός Ακινήτου: PIR277 Ενδεικτική τιμή: €69,300

Το ακίνητο έχει τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται σε δημόσιο χωμάτινο δρόμο και απέχει περί τα 900μ από τη θάλασσα.

Αγροτικό Χωράφι 28,188 τ.μ. Πύλα, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR288 Ενδεικτική τιμή:  €651,000

Το ακίνητο βρίσκεται περί τα 600μ ανατολικά του πανεπιστημίου UCLAN. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ομαλή επιφάνεια και συνορεύει με δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 43μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank στο https://www.astrobank.com/properties

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22575873