Αντί συνθημάτων λοιπόν κενού περιεχομένου, αναμένουμε και από το ΑΚΕΛ και τον υποψήφιο του αλλά και από τους άλλους υποψήφιους τις δικές τους προτάσεις, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ, σε απάντηση στον Αντρέα Μαυρογιάννη για τις δηλώσεις του κατά των προτάσεων του Αβέρωφ Νεοφύτου ενόψει Προεδρικών.

Σύμφωνα με τον ΔΗΣΥ, “μετά την ανακοίνωση – σύνθημα του ΑΚΕΛ ακολουθεί και ο υποψηφίος του με παρόμοιου ύφους ανακοίνωση. Υποπίπτει, δυστυχώς, και ο κ. Μαυρογιάννης στη προσπάθεια του ΑΚΕΛ για στείρα αντιπαράθεση. Παροτρύνουμε και τον κ. Μαυρογιάννη να μελετήσει τις προτάσεις και τους άξονες του Αβέρωφ Νεοφύτου και να έρθει να τους συζητήσουμε. Την ίδια ώρα περιμένουμε και τις δικές του προτάσεις.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιθανότητες για ντιμπέιτ σε μορφή σίριαλ

Η πολιτική είναι δυναμική διαδικασία, προσθέτει ο ΔΗΣΥ. “Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τη σημερινή διακυβέρνηση Αναστασιάδη καταφέραμε να βελτιώσουμε τη χώρα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Είναι αυτή τη σταθερότητα και την προοπτική που θέλουμε να εξελίξουμε.

Είναι για αυτό που καταθέτουμε προτάσεις. Αντί συνθημάτων λοιπόν κενού περιεχομένου, αναμένουμε και από το ΑΚΕΛ και τον υποψήφιο του αλλά και από τους άλλους υποψήφιους τις δικές τους προτάσεις. Και εκεί να συζητήσουμε πολιτικά.”