Με τους ίδιους ρυθμούς συνεχίζουν την προεκλογική τους οι υποψήφιοι Αβέρωφ Νέοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης, εστιάζοντας στην παρουσία τους σε μεγάλες συγκεντρώσεις, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει τις επαφές του με κοινωνικές ομάδες.

Μετά τις επαρχιακές συγκεντρώσεις και τη συναυλία της ΝΕΔΗΣΥ στη Λόφου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ στην Έμπα, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του. Σύμφωνα με το δελτίο της Πινδάρου, ήταν μια μαζική συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου όπου πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας με ενθουσιασμό και παλμό. 

Ο κ. Νεοφύτου απευθυνόμενος στους φίλους και υποστηρικτές του και αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών, ανέφερε ότι «για να μπορείς να βοηθήσεις τον τόπο σου, πρέπει να έχεις τόπο, πρέπει να έχεις πατρίδα. Για να μπορείς να δώσεις οικονομική στήριξη, πρέπει να έχεις οικονομία. Και για να υπάρχουν καλοί Σαμαρείτες, που τους ακούμε κάθε μέρα να υπόσχονται, κάποιος ήταν κακός όλα αυτά τα χρόνια για να έχει οικονομία το κράτος. Που αν τους άκουγα όλα αυτά τα χρόνια η Κύπρος θα ήταν υπό χρεοκοπία». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Πρόσθεσε ότι είναι στην πολιτική για να προβλέπει τα γεγονότα αλλά και να στέλνει τα αισιόδοξα μηνύματα και ότι μπορούμε ακόμη μια φορά να μετατρέψουμε την επερχόμενη κρίση σε μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα μας, καθιστώντας την ακόμη πιο δυνατή. 

Κλείνοντας, ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε τους φίλους και υποστηρικτές του για τη μαζική τους παρουσία, την αγάπη και τη στήριξη, δηλώνοντας ότι «όσο μας πολεμούν, τόσο μας δυναμώνουν και όσο μας κτυπούν, τόσο μας πεισμώνουν».

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια του ανακαινισμένου οικήματος των Λαϊκών Οργανώσεων Ξυλοφάγου την Τρίτη το βράδυ, δήλωσε πώς είναι απόλυτα απαραίτητο να βρούμε τους τρόπους για να ασχοληθούμε και να λύσουμε επιτέλους το Κυπριακό, το μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας.

Θέλουμε, συνέχισε, «να οικοδομήσουμε έναν νέο τόπο, που πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε για να πετύχουμε αυτό τον στόχο». Εμείς, συνέχισε ο κ. Μαυρογιάννης «με τη βοήθεια του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου κόμματος του τόπου, του ΑΚΕΛ, που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του και μας κάνει περήφανους, γιατί ακριβώς μας υποστηρίζει, θα προσπαθήσουμε τους επόμενους μήνες, να πετύχουμε αυτή την πραγματική προοδευτική αλλαγή στον τόπο μας, όχι γιατί μας ενδιαφέρει η διαχείριση ή η νομή της εξουσίας, αλλά γιατί μας ενδιαφέρει να πάει ο τόπος μας πιο ψηλά και να ανέβει κατά τρόπο που να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ανθρώπων μας, που να λυθούν σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, τα οποία βλέπουμε γύρω μας να συσσωρεύονται».

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είχε χθες συνάντηση με μέλη του δ.σ. της συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ». Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το καθεστώς εργοδότησης των εκτάκτων εργαζομένων αορίστου χρόνου στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Συζητήθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, το αίτημά τους για μονιμοποίηση, η ακριβοδίκαιη μεταχείριση όλων των συντεχνιών από την Πολιτεία, η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των χαμηλόμισθων εργαζομένων και το συνταξιοδοτικό.