Τρόπους αντίδρασης στο δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης χθες την Κυριακή, μελετά το Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο μετέφερε εκτάκτως για αύριο το απόγευμα τη συνεδρία της Γραμματείας του.

Όπως πληροφορούμαστε, στη σημερινή συνεδρία θα τεθεί ενώπιον των μελών τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα αλλά και το έγγραφο το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα, για το οποίο η ηγεσία του κόμματος επιμένει πώς δεν γνωρίζει την ύπαρξη του.

Πέραν από τις επίσημες δηλώσεις που έγιναν χθες, πηγές από το ΔΗΚΟ επιμένουν και σήμερα πώς πρόκειται περί παραποιημένου εγγράφου, που έγινε για δημιουργία εντυπώσεων και για το λόγο αυτό θα συζητηθούν διάφορα μέτρα αντίδρασης όπως: Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας ή ακόμα και προσφυγή στο Δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόντρα ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ για «έγγραφο»

Επιμένουν στο επιτελείο Αβέρωφ – «Οι μάσκες έπεσαν»

Την ίδια ώρα στο επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου επιμένουν να κρατούν το θέμα στην επικαιρότητα, κάνοντας λόγο για συμφωνία ΔΗΚΟ με Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθούν σχετικές δηλώσεις και βίντεο από την εκπρόσωπο Τύπου του επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου: 

Οι μάσκες έπεσαν για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Χθες η εφημερίδα «Πολίτης» δημοσίευσε τη μυστική συμφωνία του με το ΔΗΚΟ.

Μια συμφωνία που έγινε ενόσω ο Αβέρωφ Νεοφύτου τον καλούσε να συμμετάσχει στις εσωκομματικές διαδικασίες του Δημοκρατικού Συναγερμού και ο Νίκος Χριστοδουλίδης έλεγε δημόσια πως ήταν νωρίς για τις προεδρικές εκλογές. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας επεξηγούν και γιατί ο κ. Χριστοδουλίδης αρνήθηκε τις πρωτοβουλίες του Προέδρου της Δημοκρατίας για την ενότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο κ. Χριστοδουλίδης άλλα συμφώνησε με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, άλλα με τον Μαρίνο Σιζόπουλο και άλλα με τον Μάριο Καρογιάν. Γι’αυτό αρνείται να δώσει τις μυστικές αυτές συμφωνίες στη δημοσιότητα. Αυτό που προκύπτει από τη μυστική του συμφωνία με το ΔΗΚΟ, είναι πως έχει μετατραπεί στον αδύναμο κρίκο της κοινοπραξίας συμφερόντων που τον στηρίζει.

Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί από κόμματα που χρειάζονται μυστικές συμφωνίες για να συνεργαστούν. Ούτε από έναν Πρόεδρο που αντί να λύνει τα προβλήματα του λαού, θα ασχολείται μονίμως με την επίλυση των διαφορών μεταξύ των κομμάτων που θα τον στηρίζουν.

Γιατί αυτή είναι η συνταγή της απόλυτης ακυβερνησίας. Αυτή δεν θα είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά κυβέρνηση εθνικής ασυνεννοησίας. Η Κύπρος χρειάζεται ηγεσία που να λύνει και όχι να δημιουργεί προβλήματα.

Ηγεσία αποτελεσματική και υπεύθυνη. Και αυτό μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου ως Προέδρος της Δημοκρατίας μπορεί να το εγγυηθεί.