Παραμένει μάχιμος πολιτικά για τον τόπο και την παράταξη του, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος δεν θα επαναδιεκδικήσει τελικά την προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ο κ. Νεοφύτου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους δύο υποψηφίους για την ηγεσία του ΔΗΣΥ.

Ο κ. Νεοφύτου προέβη σε δηλώσεις στα Κεντρικά Γραφεία του ΔΗΣΥ μετά το τέλος της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του κόμματος.   

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι «για δεκαετίες πολιτεύτηκα με συγκεκριμένες αρχές και αξίες. Σήμερα θα περιορίσω τη δήλωση μου με τρεις λέξεις: Αξιοπρέπεια, Ευθύνη και Ενότητα», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σε ερώτηση ποια ήταν η πιο δύσκολη ημέρα για τον ίδιο, η 5η Φεβρουαρίου ή η σημερινή και αν συμμερίζεται την άποψη ότι τον υπονόμευσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «έχω την αγάπη της Μαρίας μου, την αγάπη του κόσμου και κοιτάζουμε μπροστά και παραμένουμε μαζί».

Απαντώντας σε ερώτηση ποια είναι η επόμενη πολιτική μέρα για τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι παραμένει πολιτικά μάχιμος για τον τόπο του και την παράταξη του.