To Top
10:12 Πέμπτη
2 Απριλίου 2020
Επόμενο
Προηγούμενο
Αντιδράσεις για δωρεά μπουφάν σε Ε/κ μαθητές από ΕΛΑΜ
ΑΡΧΙΚΗΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ • Αντιδράσεις για δωρεά μπουφάν σε Ε/κ μαθητές από ΕΛΑΜ
  18 Δεκεμβρίου 2018, 4:13 μμ  
Σοβαρές αντιδράσεις προκάλεσε η ενέργεια του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) να δωρίσει μπουφάν μόνο σε ελληνόπουλα του Α’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου. Τη θέση του διαχώρισε ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου. Με νέα ανακοίνωση, απάντησε το ΕΛΑΜ.
 
Των αντιδράσεων προηγήθηκε ανακοίνωση του ΕΛΑΜ Πάφου, σύμφωνα με την οποία μέλη του κόμματος μαζί με το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μάριο Βασιλείου, «μετέβησαν στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου, όπου, αφού ήρθαν σε επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Γονέων, παρέδωσαν μπουφάν για τα ελληνόπουλα άπορων οικογενειών».
 
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να στηρίζει δυσπραγούντες Ελληνοκύπριους, ενώ «λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, θα διοργανώσει διανομές τροφίμων σε όλες τις πόλεις».
 
Η ενέργεια αυτή προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, ενώ ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου υποχρεώθηκε να διαχωρίσει τη θέση του και να αναφερθεί σε παραπλάνησή του από το ΕΛΑΜ.
 
Μάλιστα, όπως τονίζεται, τα μέλη του Συνδέσμου Γονέων που έχουν συμπεριληφθεί σε φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανακοίνωση του ΕΛΑΜ, έχουν καταχωρήσει καταγγελία στην Αστυνομία.
 
Αυτούσια η ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων:
 
Είναι με λύπη που διαπιστώσαμε την παραπλανητική κίνηση εντυπωσιασμού και την δόλια πολιτική εκμετάλλευση που έχει τύχει η πάγια έγνοια και μέριμνα του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου μας να προσφέρει αδιακρίτως σε άπορα παιδιά του σχολείου μας τις γιορτινές αυτές μέρες.
 
Ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας, παρέχει πάντοτε απλόχερα τη βοήθεια του σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδάκια του σχολείου, χωρίς καμία διάκριση.
 
Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε και δεν έχουμε οποιαδήποτε συνεργασία με πολιτικά κόμματα, ούτε και αναγνωρίζουμε την προσφορά που το ΕΛΑΜ δηλώνει ότι έκανε στο σχολείο μας. Καμία απολύτως συνεργασία ή συνεννόηση δεν είχαμε με μέλος οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος, όπως ψευδώς έχει καταγραφεί στην σχετική ανακοίνωση που είδε το φώς της δημοσιότητας, για παροχή εισφοράς προς τον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου μας.
 
Δεχόμαστε εισφορές από δεκάδες φίλους του σχολείου μας ιδιώτες και επιχειρήσεις, οι οποίοι όμως ενεργούν πάντα με νομιμότητα, σέβονται την αξιοπρέπεια και τις ευαισθησίες όλων και προσφέρουν αλτρουιστικά και όχι για ίδιον όφελος.
 
Σημειώνουμε ότι τα μέλη του Συνδέσμου Γονέων, που παράνομα έχουν συμπεριληφθεί σε φωτογραφίες που συνόδευαν την ανακοίνωση, έχουν ήδη καταχωρήσει καταγγελία στην Αστυνομία Πάφου. Να τονιστεί επίσης, ότι από την εν λόγω εισφορά που παραδόθηκε καθαρά μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία, έχουν βοηθηθεί όλα ανεξαιρέτως τα άπορα παιδάκια του σχολείου μας χωρίς καμία απολύτως διάκριση.
 
Με εκτίμηση,
Μάριος Ροδοσθένους, Γεωργία Παπαπέτρου
Πρόεδρος, Γραμματέας
 
Με νεά ανακοίνωση, απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, μιλώντας για ανήλεη επίθεση από ΜΜΕ και κακεντρεχείς δημαγωγούς.
 
Γεάδης: Κακεντρεχείς δημαγωγοί και διάφοροι άλλοι «καλοθελητές»
 
Από το πρωί, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δέχεται ανήλεη επίθεση σε πολλά ΜΜΕ από κακεντρεχείς δημαγωγούς και διάφορους άλλους «καλοθελητές» που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα, γιατί έκανε το μέγα λάθος, κατ’ αυτούς, να παραδώσει μπουφάν σε άπορους μαθητές.
 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) οφείλει να απαντήσει σε όλους τους κατήγορούς του, που εξυπηρετούν ότι πιο διεφθαρμένο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο, το σαθρό παλαιοκομματικό κατεστημένο, καθώς, το Κίνημά μας δεν έμαθε, ούτε θα μάθει ποτέ να τα «παίρνει», διασπαθίζοντας δημόσιο χρήμα με αδιαφανείς διαδικασίες, αφού δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα, μίζες, διαφθορά, βολέματα και σκοτεινές συμφωνίες.
 
Αντιθέτως, εμείς μάθαμε να ξοδεύουμε τα χρήματά μας, καθημερινά και όχι προεκλογικά, για να παρέχουμε βοήθεια σε άπορους συμπατριώτες μας.
 
Αν είναι αδίκημα η παροχή βοήθειας σε όσους ζουν στο όριο της φτώχειας, να δίνουμε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, σχολική ύλη, μπουφάν και τσάντες σε άπορους μαθητές, να καλύπτουμε ιατρικές εξετάσεις, να δωρίζουμε πυροσβεστικά συστήματα σε διάφορες κοινότητες και άλλα πολλά, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ…
 
Πηγή: philenews
Σχολιάστε ή διαβάστε πατώντας εδώ...