Εκτεθειμένη αφήνει την Αστυνομία η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη για τη διαχείριση της καταγγελία της σε σχέση με τον λογαριασμό παρωδία στο Twitter. Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο η κα. Γιολίτη ανέφερε ότι ήταν λάθος το γεγονός ότι η Αστυνομία μπήκε στο σπίτι συγκεκριμένου πολίτη, λέγοντας ότι έπρεπε να ακολουθηθεί άλλη διαδικασία.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης επέμεινε ωστόσο στην ορθότητα της να καταγγείλει το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο λογαριασμό αναρτήθηκε φωτογραφία με τον πατέρας της, η οποία συνοδευόταν από χλευαστικά σχόλια και διευκρίνισε ότι η καταγγελία έγινε υπό την ιδιότητα της ως πολίτης.

«Ο λογαριασμός υπήρχε καιρό. Εγώ έκανα παράπονο επειδή ανήρτησαν τον πατέρα μου. Θεωρώ την οικογένεια κάτι ιερό και θα την προστατεύσω. Όφειλα να προστατεύσω τον πατέρα μου, ένα άνθρωπο που δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας. Πιστεύω πως οι πολιτικοί πρέπει να είναι ανεκτικοί, είναι όμως πολύ διαφορετικό να βλέπουμε φωτογραφία του πατέρα μας», ανέφερε η κα. Γιολίτη.

Σε ερώτηση κατά πόσο θα έπρεπε ως πολιτικό πρόσωπο να ήταν πιο ανεκτική σε αυτού του είδους τα φαινόμενα, η κα. Γιολίτη απάντησε πως υπάρχουν κάποια όρια τα οποία ξεπεράστηκαν.

Πηγή: philenews