Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Κυριακή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά το απόγευµα, στα νότια και νοτιοδυτικά, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται, σε περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά, να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ την Κυριακή, αραιή σκόνη θα παρατηρείται κατά διαστήµατα στην ατµόσφαιρα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο µέχρι την Κυριακή και θα κυµανθεί σε ψηλότερες τιµές από τις µέσες κλιµατολογικές.

 
Πηγή: Philenews

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες