Τις αντιδράσεις για την παρουσία του σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στην Αγλαντζιά προσπαθεί να διασκεδάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Κόρτας.

Απαράδεκτη, διχαστική και καταδικαστέα χαρακτηρίζει την πολιτική εκμετάλλευση κοινωνικών ζητημάτων από το ΕΛΑΜ, ενώ τονίζει πως «η Αγλαντζιά ήταν, είναι και πρέπει να μείνει, μακριά από φασιστικές και μισάνθρωπες συμπεριφορές».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση που διοργανώθηκε από κατοίκους της Αγλαντζιάς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την πρόθεση της κυβέρνησης να στεγάσει αιτητές ασύλου στο Πλατύ, σημειώνω τα εξής:

  • Η πολιτική εκμετάλλευση κοινωνικών ζητημάτων ή εκδηλώσεων κατοίκων, για εξυπηρέτηση φασιστικών και ακροδεξιών σκοπιμοτήτων, όπως έπραξε το ΕΛΑΜ, είναι απαράδεκτη, διχαστική και καταδικαστέα.
  • Η Αγλαντζιά ήταν, είναι και πρέπει να μείνει, μακριά από φασιστικές και μισάνθρωπες συμπεριφορές. Αυτό είναι το δικό μας όραμα και αυτό επιβάλλει η προσήλωσή μας στις πανανθρώπινες αρχές της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Πηγή: Philenews