Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης 500 γραμμαρίων στις οικίες των δύο από τους τέσσερις υπόπτους.
 
Η ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε στις οικίες 35χρονου και 22χρονου, στο Στρόβολο, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε μοτοσικλέτα που ανήκει στον 35χρονο εντοπίστηκαν επίσης 20 γραμμάρια κοκαΐνης, 6 γραμμάρια μεταμφεταμίνης, 2 γραμμάρια κάνναβης και 200 ευρώ. Στις οικίες των δύο υπόπτων τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν και το χρηματικό ποσό των 4,775 ευρώ συνολικά.
 
Ακολούθησε έρευνα και σε τρίτη οικία, σε πολυκατοικία στο Στρόβολο, όπου διαμένουν 32χρονη και 22χρονη, στην παρουσία των δύο γυναικών και στην παρουσία του 35χρονου και του 22χρονου. Στην κατοικία εντοπίστηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ρητίνης κάνναβης, άσπρης κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη και ένα χειροποίητο τσιγάρο με καπνό και ρητίνη κάνναβης. Στην αυλή της πολυκατοικίας ανευρέθηκαν επίσης ένα γυάλινο σκεύος καπνίσματος με ίχνη κρυσταλλικής ουσίας, ένα σφραγισμένο καλαμάκι που περιείχε κρυσταλλική ουσία που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη και ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε τέσσερα χάπια, άλλα κομμάτια από χάπια και τέσσερις κάρτες κινητής τηλεφωνίας.
 
Ανακρινόμενοι οι 35χρονος, 32χρονη, 22χρονος και 22χρονη, προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται. Εναντίον τους εκδόθηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των αδικημάτων της παράνομης κατοχής και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, της κατοχής και χρήσης περιουσίας που προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
 
Τις εξετάσεις συνεχίζει η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας).
 
Πηγή: Philenews