Έκκληση απευθύνει μέσω του philenews η μητέρα του νεκρού 19χρονου, η τέφρα του οποίου κλάπηκε από αποσκευή που βρισκόταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Ακτής του Κυβερνήτη στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις της στο philenews, Kinga Bednarz πολωνικής καταγωγής η οποία διαμένει στη Σουηδία, ανέφερε πως ήρθε στην Κύπρο με την οικογένεια της στην Κύπρο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα αναζητούσαν ένα όμορφο μέρος παραθαλάσσιο για να σκορπίζουν την τέφρα του 19χρονου παιδιού τους το οποίο έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου πέντε μήνες. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεψαν ξύλινο κουτί που περιέχει τέφρα νεκρού παιδιού

Όπως αναφέρει, από όλα όσα κλάπηκαν η οικογένεια ζητεί πίσω το ξύλινο κουτί με τη τέφρα του παιδιού τους, το οποίο έχασαν για δεύτερη φορά.

Εξηγεί ακόμη ότι τέφρα βρίσκεται σε ένα ξύλινο κουτί που φέρει την επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019»

Όπως λέει το  μόνο που ζητούν από αυτόν ή αυτούς που έκλεψαν τις βαλίτσα εντός της οποίας βρισκόταν το ξύλινο κουτί με την τέφρα, είναι να το αφήσουν κάπου για να μπορέσουν να το παραλάβουν και να κάνουν αυτό για το οποίο ήρθαν στην Κύπρο. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να καλέσει στο: 0046 767642236 ή να επικοινωνήσει μέσω του email: [email protected]

Το ζεύγος αναχωρεί αύριο από την Κύπρο, ωστόσο εάν δεν εντοπιστεί το ξύλινο κουτί θα επιστρέψει σύντομα στο νησί.

 

Πηγή: philenews