Σε μια συναρπαστική επίδειξη ανταγωνιστικού φαγητού, η Miki Sudo αναδείχθηκε… νικήτρια στον διάσημο διαγωνισμό Nathan’s Hot Dog Eating Contest, εξασφαλίζοντας την ένατη συνεχόμενη νίκη της.

Η ετήσια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου στο Coney Island, έγινε μάρτυρας του αξιοσημείωτου κατορθώματος της Sudo, η οποία καταβρόχθισε 39,5 χοτ ντογκ και ψωμάκια σε μόλις 10 λεπτά, νικώντας οριακά την αντίπαλό της Mayo Ebihara.

Παρά το γεγονός ότι κατέχει την τρίτη θέση στον κόσμο του διαγωνιστικού φαγητού, η Sudo αντιμετώπισε μια τρομερή πρόκληση από την Ebihara, μια Γιαπωνέζα influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έντονου 10λεπτου αγώνα, η Ebihara παρέμεινε σε στενή καταδίωξη της πρωταθλήτριας, κρατώντας το κοινό σε αγωνία.

Στο μέσο της διαδρομής, ο Ebihara είχε καταναλώσει 24 χοτ ντογκ έναντι 26 του Sudo, με το σκορ να είναι ισόπαλο στα 33, καθώς ο διαγωνισμός πλησίαζε στην ολοκλήρωσή του.

Έφαγε 39 χοτ ντογκ σε 10 λεπτά

Οι κριτές αντιμετώπισαν ένα δύσκολο έργο για να καθορίσουν τον νικητή, αλλά η επανάληψη του αγώνα διευκρίνισε ότι ο Sudo είχε διατηρήσει ένα μικρό προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια, εξασφαλίζοντας τη νίκη με διαφορά έξι χοτ ντογκ.

Ο MC George Shea, απευθυνόμενος στο ανυπόμονο πλήθος, εξέφρασε τον στενό χαρακτήρα του διαγωνισμού, δηλώνοντας: «Ήταν πολύ στενά για να το πούμε. Οι κριτές δυσκολεύονταν να ακολουθήσουν. Στο τέλος της ημέρας, ο ένας από αυτούς τους φαγάδες είχε 39,5 και ο άλλος 33,5».

Η Sudo, που κατάγεται από τη Νέα Υόρκη, συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό Nathan’s Hot Dog Eating Contest το 2014 και έκτοτε κυριαρχεί στον διαγωνισμό, χωρίς να γνωρίσει ποτέ την ήττα.

Αν και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον τίτλο της το 2021 λόγω εγκυμοσύνης, η Sudo επέστρεψε θριαμβευτικά πέρυσι, διεκδικώντας ξανά τον θρόνο της.

Ο διαγωνισμός περιελάμβανε επίσης μια συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ της Sudo και της πρωταθλήτριας του 2021, Michelle Lesco από την Αριζόνα, η οποία έχασε οριακά την ανάκτηση του τίτλου. Παρόλο που η Sudo δεν πέτυχε τον στόχο της να καταναλώσει 50 χοτ ντογκ, η καυτή ζέστη και η υγρασία επιβάρυναν όλους τους διαγωνιζόμενους.

Οι διαγωνιζόμενοι, συμπεριλαμβανομένης της Sudo, ήταν βουτηγμένοι στον ιδρώτα, κάνοντας κατά καιρούς διαλείμματα από την κατανάλωση χοτ ντογκ για να σκουπίσουν τον ιδρώτα και να ενυδατωθούν.

philenews / in.gr