Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου, Χρύσανθος Σαββίδης, μαζί με τον βουλευτή Χρίστο Ορφανίδη, πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσο, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν για διάφορα νομοσχέδια που εκκρεμούν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών.

Ο κ. Σαββίδης εστίασε στα χρόνια προβλήματα του οδικού δικτύου της επαρχίας Πάφου και έχει ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό ότι η αναβάθμιση του οδικού δίκτυου τίθεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης.

«Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στον δρόμο που οδηγεί στην Πέτρα του Ρωμιού, έχει δοθεί ημερομηνία ολοκλήρωσης της ανακατασκευής του μέχρι τα τέλη Ιουλίου», τόνισε. « Αξίζει να σημειωθεί πως η επιδιόρθωση του οδικού δίκτυο πριν την Γιόλου, αναμένεται  να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά με το οδικό δίκτυο πριν την Νατά, ενημερωθήκαμε ότι βρίσκεται στην διαδικασία αξιολόγησης προσφορών.

Επιπλέον, σχετικά με τον δρόμο κοντά στην Δρούσεια, η τελευταία μέρα ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποβολής των προσφορών, είναι η 9η Ιουνίου».

Σύμφωνα με τον Χρύσανθο Σαββίδη, κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Γιάννης Καρούσος, τόνισε, ότι και ο ίδιος υποστηρίζει το έργο κατασκευής κυματοθραυστών στις νοτιοδυτικές ακτές των δήμων Πάφου και Γεροσκήπου.

Πρόσθετα, ανέφερε, ότι θα επισκεφθεί την Πάφο στις αρχές Ιουνίου,για να συζητήσει επί του θέματος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.