Η ολοκλήρωση της τοιχογραφίας «Surround», του διεθνούς φήμης Ιταλού καλλιτέχνη Μillo στην Γεροσκήπου, αποκτά ήδη πανευρωπαϊκή δημοσιότητα στους κύκλους των streetartists και των καλλιτεχνών γενικότερα.

Πρόκειται για το έργο που δημιούργησε στη Γεροσκήπου και συγκεκριμένα στον πύργο του Τμήματος Υδάτων, με θέμα τη θεά Αφροδίτη και το οποίο κοσμεί το νέο πάρκο «Ανδρέας Στυλιανίδης» που δημιουργεί στον Δήμο ως προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο η εταιρεία KorantinaHomes.

Η εντυπωσιακή δημιουργία του φημισμένου καλλιτέχνη και η ιδιαιτερότητα που δημιουργεί ο πύργος που δεσπόζει του πάρκου, έχουν συντείνει στο να λαμβάνει ήδη μία ολοένα και αυξημένη δημοσιότητα το έργο και συνεπεία αυτού και το ίδιο το πάρκο, αλλά και η Πάφος ως τόπος στον οποίο τα τελευταία χρόνια ο Μillo δημιουργεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αναφερόμενος στο τελευταίο του έργο ο ίδιος επισημαίνει ότι «περιτριγυρισμένος από το νερό ως το νησί που το φιλοξενεί, υπάρχει μια γυναικεία φιγούρα που κοιτάζει μπροστά, καθώς όλες οι ζωές περνούν από τα χέρια της».

Πρόκειται για έναν φόρο τιμής στη φιγούρα της θεάς Αφροδίτης με την επιθυμία να τονιστεί ο ρόλος και η σημασία του νερού, του πραγματικού πρωταγωνιστή, όχι μόνο στην τοιχογραφία, αλλά σε όλη την Κύπρο, η οποία βρίσκεται σε μία τόσο μοναδική τοποθεσία στη Μεσόγειο θάλασσα, αλλά ακόμη παλεύει ενάντια στις πιο δραματικές ελλείψεις νερού στην Ευρώπη, δηλώνει ο Millo, περιγράφοντας το έργο του.