«Τη διαβεβαίωση ότι σκοπός της διαθεσιμότητας των 12 αστυνομικών στην Πάφο είναι η διερεύνηση της υπόθεσης και δεν γίνεται για κανένα εκδικητικό σκοπό, παρά μόνο για την απρόσκοπτη διενέργεια της έρευνας», έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από τη Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου μετέβη για επιθεώρηση.

Σημείωσε ότι «δόθηκαν οδηγίες να ολοκληρωθεί η έρευνα το συντομότερο, ούτως ώστε αν δεν χρειάζεται πλέον τα 12 μέλη να επιστρέψουν στην εργασία τους».

Όσον αφορά στη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατά του προέδρου της σχολικής εφορείας, Ντίνου Έλληνα, ο Αρχηγός ανέφερε ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια διερεύνησης.

Ερωτηθείς για την κλοπή σορού μητέρας μάρτυρα επεσήμανε ότι αποτελεί «ένα έγκλημα που προσβάλει και τη μνήμη της θανούσας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για διαλεύκανση του εγκλήματος», προσθέτοντας ότι «σκοπός της Αστυνομίας είναι η ενίσχυση του προγράμματος της προστασίας μαρτύρων».

Καταληκτικά ερωτηθείς, αν επηρεάζονται προηγούμενες προσλήψεις, λόγω της πρόσφατης ακύρωσης των 100 προσλήψεων αστυνομικών, διαβεβαίωσε ότι οι προηγούμενες προσλήψεις, που έγιναν το 2017 παραμένουν αλώβητες.