Πριν καλά καλά επιδιορθωθεί το σοβαρό πρόβλημα στον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς παρά την Γιολου, όπου το οδόστρωμα κατέρρευσε και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριου σε προσωρινή βάση,  σήμερα αποκαλύπτεται ότι λίγα μέτρα από το σημείο εκείνο, προς Πόλη Χρυσοχούς, άρχισε άλλο κομμάτι δρόμου να έχει επικίνδυνη ρωγμή.
 
Το ανησυχητικό φαινόμενο εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής που διακινούνται καθημερινά στο σημείο εκείνο και οι αρμόδιοι του Κοινοτικού Συμβουλίου Γιόλου επιβεβαίωσαν το πρόβλημα και ενημέρωσαν ήδη τα Δημόσια Έργα.
 
Όπως δήλωσε στον «Φ» η γραμματέας του Κ.Σ. Γιόλου, Σύλβια Αντωνίου, το πρόβλημα παρουσιάσθηκε εδώ και μια εβδομάδα, αλλά δυστυχώς όπως είπε καμία κίνηση εκ μέρους των αρμοδίων κρατικών τμημάτων δεν έχει γίνει ακόμη. Εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξει και στο σημείο αυτό τόσο σημαντική υποχώρηση εδάφους, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη γη για δημιουργία και άλλου προσωρινού παρακαμπτήριου.
 
«Παράλληλα, στο σημείο που έχει καταρρεύσει τον Γενάρη ήρθε γεωτρύπανο για λίγες μέρες», ανέφερε, «έχουν πάρει δείγματα εδάφους και στο μεταξύ δεν γίνεται καμία εργασία στο σημείο. Δεν γνωρίζουμε τι κάνουν οι αρμόδιοι, ευτυχώς που έγινε ο παρακαμπτήριος γιατί στο τέλος όπως όλοι βλέπουμε θα περνούμε από εκεί για πολύ καιρό».