Μετά την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων, οι Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού και τον Βενεζουελανό μαέστρο Χεράρδο Εστράδα Μαρτίνεζ δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με ακροατήριο.

Ωστόσο, η ΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα μεταδοθεί διαδικτυακά με streaming στις 24 Δεκεμβρίου, με τη στήριξη της PwC. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. 

Όλα τα μέλη του κοινού που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για τις συναυλίες από το σύστημα προπώλησης του Ιδρύματος Σ.Ο.Κ. (θέατρα Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου) και την SoldOut Tickets (Παττίχειο Λεμεσού), θα λάβουν ενημερωτικό μήνυμα και επιστροφή των χρημάτων τους εντός των επόμενων 1-2 εργάσιμων ημερών.  

Στη συναυλία παρουσιάζεται μια επιλογή από τα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ορχηστρικά που γράφτηκαν ποτέ: «Have yourself a Merry Little Christmas», «Santa Baby», «White Christmas», «Χειμώνας» του Αντόνιο Βιβάλντι, «Φαντασία πάνω στο Greensleeves» του Βον Γουίλιαμς.

«Από τον Σεπτέμβριο καταφέραμε να κρατηθούμε στις επάλξεις των ζωντανών συναυλιών και χαιρόμαστε που το έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Στο διάστημα αυτό λειτουργούσαμε πάντοτε στο πλαίσιο των ισχύοντων κανονισμών και μέτρων ασφαλείας δρώντας με αμεσότητα και βρίσκοντας εναλλακτικές λύσεις σε κάθε εμπόδιο ούτως ώστε να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται οι συναυλίες» αναφέρει ανακοίνωση της ορχήστρας.

Πηγή: philenews