Αιτιολογώντας την απόφαση του ΔΗΚΟ να στηρίξει Νίκο Χριστοδουλίδη στις επικείμενες προεδρικές εκλογές ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Μόνο δύο πολιτικοί επέμεναν μέχρι τέλους στο Κρανς Μοντανά να μην αποδεχθεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης οτιδήποτε άλλο παρά μηδέν στρατό και μηδέν εγγυήσεις. Ο Νίκος Κοτζιάς και ο Νίκος Χριστοδουλίδης». Βγήκε μετά και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αυτός ήταν που προσπάθησε περισσότερο από όλους για μηδέν στρατεύματα και μηδέν εγγυήσεις. Διαγωνισμός πατριωτισμού…

Ο τέως Επίτροπος Εθελοντισμού, Γιάννης Γιαννάκη θα συνεχίσει να λαμβάνει το 50% του μισθού του (€1.100 μηνιαίως) για όσο διαρκεί η δίκη του και παραμένει σε διαθεσιμότητα. Με άλλα λόγια, ο κ. Γιαννάκη, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία του απολυτηρίου και του πτυχίου του, θα μπορεί για δυο, τρία ή και περισσότερα χρόνια να μη δουλεύει και να έχει εισόδημα μεγαλύτερο από χιλιάδες νέους με περισσότερα και πραγματικά προσόντα.

Επισυνάπτεται ανακοίνωση του επιτελείου του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ να στηρίξει την υποψηφιότητά του, έγραφε δελτίο τύπου του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη που στάληκε στα ΜΜΕ. Η νέα γκάφα του επιτελείου Χριστοδουλίδη, όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε το έναυσμα στα τρολ να ξεσαλώσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιστροφή στον Μεσαίωνα… Το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση ανατράπηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, μετά από σχεδόν 50 χρόνια. Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την ιστορική απόφαση Roe v Wade του 1973, με την οποία αναγνωρίστηκε το δικαίωμα στην άμβλωση. Η απόφαση συνιστά ένα τραγικό λάθος, το οποίο αναμένεται ότι θα επηρεάσει δραματικά τα δικαιώματα των γυναικών.

Ελεύθερα, 3.7.2022.