Στην τελική ευθεία κατασκευής του εισέρχεται το ONE, καθώς οι εργασίες, που αφορούν την ανωδομή του κτιρίου έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία. Το ONE, το υψηλότερο παραλιακό οικιστικό κτίριο στην Ευρώπη, φτάνει πλέον τα 153 μέτρα ύψος. Σύντομα, μάλιστα αναμένεται να αρχίσουν και οι εργασίες τοποθέτησης του εντυπωσιακού στέμματος, 17 μέτρων, που θα δεσπόζει εμβληματικά στην οροφή του.
 
Οι εργασίες, που αφορούν την τοποθέτηση του εξωτερικού κελύφους, των υαλοπινάκων και των μεταλλικών σκιαδιών του κτιρίου προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς. Η πρόοδος είναι πλέον εμφανής και  προδιαγράφει  τον άρτιο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική, που θα εκπέμπει η όψη του κτιρίου. Η υψηλή ποιότητα και αισθητική των υλικών και των προϊόντων, που θα χρησιμοποιηθούν, αναμένεται να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, που θα ανεβάσει τον πήχη του ορισμού ‘πολυτελής κατοικίας’, στην Κύπρο.
 
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι εργασίες τοποθέτησης των διαχωριστικών συστημάτων ξηράς δόμησης, στο εσωτερικό των διαμερισμάτων, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί κατά 60%, όπως και οι εγκαταστάσεις των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων, ενώ έχει αρχίσει και η τοποθέτηση επενδύσεων και δαπέδων.
 
Το ΟΝΕ αποτελεί έργο πρότυπο, το οποίο έχει εισάξει σημαντικές μηχανικές και τεχνολογικές καινοτομίες, στον τομέα των μεγάλων αναπτύξεων, στο νησί. Αυτές τις μηχανικές και τεχνολογικές καινοτομίες, η Pafilia μαζί με τους Συμβούλους του έργου προγραμματίζει να μεταφέρει στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του τόπου και στους φοιτητές των πολυτεχνικών σχολών, μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που έχει προγραμματίσει τον ερχόμενο μήνα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, να συμβάλει έμπρακτα, με αξιόλογες δράσεις και ενέργειες, στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και ειδικότερα των νέων, που αποτελούν το μέλλον του τόπου.