Ως την 1η Νοεμβρίου θα μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. 

Το Υπουργείο και το ΚΕΒΕ ανακοινώνουν ότι έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έχει καθορισθεί η 1η Νοεμβρίου 2021.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι εξαγωγείς Βιομηχανικών και Γεωργικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, νοουμένου ότι πληρούν τα σχετικά κριτήρια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τους κανονισμούς και κριτήρια του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών, καθώς και έντυπα αιτήσεων, από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (τηλ.: 22867331, ιστοσελίδα www.meci.gov.cy/ts) και από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (τηλ.: 22889860).

Αναφέρεται επίσης ότι ο αριθμός των Βραβείων που θα απονέμονται, θα είναι κατ’ ανώτατο όριο δύο για βιομηχανικά προϊόντα, σε διαφορετικούς κλάδους το κάθε Βραβείο όπου αυτό είναι δυνατό, κατά την απόλυτη κρίση της Επιτροπής, ένα για γεωργικά προϊόντα, ένα ειδικό βραβείο για βιομηχανικά προϊόντα και πέντε για υπηρεσίες.