Να οδηγήσουν, να σταθμεύσουν και να συναντηθούν σ’ ένα άδειο χώρο στάθμευσης και να βιώσουν ένα τοπίο μέσα από τα προσωπικά τους καταφύγια καλεί τους θεατές  εικαστικός καλλιτέχνης PASHIAS, στο πλασίο του Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Buffer Fringe.

Η Drive-in περφόρμανς με τίτλο «DAME» παρουσιάζεται την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στον  Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Πενταδακτύλου (Πενταδακτύλου & Τεμπών, πίσω από ΕΤΕΚ) στις  3μ.μ., 3.30μ.μ. και 4μ.μ.

Πρόκειται για μια συνεργασία του καλλιτέχνη με τους Ιωσήφ Χατζηκυριάκο (Ίδρυμα Φοίβος Σταυρίδης) και Κατερίνα Σκουφαρίδου (Emblem Gallery) και παρουσιάζεται ως συνέχεια του ερευνητικού προγράμματος «I’ve made you a palm-tree». Η εμπειρία ενός τοπικού περιβάλλοντος μέσα από τη θέα του αυτοκινήτου ως ιδιωτικό κέλυφος, μετατρέπεται σε μία συνδεδεμένη αγέλη οχημάτων.

Αναγκασμένος να επαναξιολογήσει τις παραμέτρους ανθρώπινης επαφής και απόστασης στη πρακτική του, ο PASHIAS ‘φυτεύει’ το σώμα του στο κέντρο κοινού εδάφους κατοικημένο από γειτονικά πρόσωπα.

Μπορείτε να προκρατήσετε την θέση σας, αποστέλλοντας το όνομα, τον αριθμό εγγραφής οχήματος, τηλέφωνο επικοινωνίας και την επιλεγμένη ώρα άφιξής σας (15:00 / 15:30 / 16:00) στο [email protected]. Η είσοδος είναι δωρεάν και χρειάζεται μόνο μία κράτηση ανά όχημα ανεξαρτήτως των ατόμων. Πρέπει να προσέλθετε με ακρίβεια στην ώρα έναρξης και να ακολουθήσετε τα μέτρα ασφάλειας που θα σας υποδείξει το προσωπικό του Buffer Fringe.