Το ΚΕΒΕ με ανακοίνωση του χαιρετίζει τα νέα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που εξήγγειλε σήμερα η κυβέρνηση για αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την πανδημία.
 
Το νέο πακέτο μέτρων είναι απαραίτητο για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα μείωσης των εργασιών τους σημειώνει το επιμελητήριο.
 
Η ενίσχυση της εργασίας συμβάλλει πολύπλευρα στη συνολική προσπάθεια που καταβάλλουμε για επανεκκίνηση της οικονομίας και στην επιστροφή στην κανονικότητα τονίζει.
 
Το ΚΕΒΕ θεωρεί ορθή την επιλογή της κυβέρνησης να εκπονήσει χωριστό σχέδιο για την τουριστική βιομηχανία που πλήττεται καίρια από τις επιπτώσεις της πανδημίας.
 
Ο τουρισμός αποτελεί οξυγόνο για την οικονομία μας γι’ αυτό θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι, ώστε να περιοριστούν οι απώλειες και κυρίως να στηριχθούν οι επιχειρήσεις του τομέα σημειώνει.
 
Ακόμα, το ΚΕΒΕ θεωρεί αναγκαία τη στοχευμένη στήριξη για επιχειρήσεις που άμεσα ή έμμεσα βρέθηκαν στη δίνη της κρίσης.
 
Τέλος στην ανακοίνωση το ΚΕΒΕ ως υπεύθυνη οργάνωση κατανοεί και τις ανησυχίες της κυβέρνησης για διατήρηση της δημοσιονομικής ισορροπίας, οπότε επικροτεί την προσπάθεια για στοχευμένη στήριξη της οικονομίας.