Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν μάνα και γιος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία 52χρονη και ο 30χρονος γιος της παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης για τα αδικήματα της διάρρηξης με σκοπό την κλοπή από κατοικία, της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και ψευδείς πληροφορίες σε αστυνομικό που αντιμετωπίζουν.

Το δικαστήριο διέταξε όπως η 52χρονη και ο 30χρονος αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους μέχρι την 19 Φεβρουαρίου του 2021 που αναμένεται να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης. 

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης στην σύλληψη 52χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χτες σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατοικία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία η διάρρηξη και κλοπή διεπράχθη τον Ιούνιο του 2020 στην Πάφο. Συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου είχε εντοπιστεί ο γιος της 52χρονης, ηλικίας 30 ετών, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί χρυσαφικά τα οποία ήταν προϊόντα διάρρηξης.

Η 52χρονη σε κατάθεση της τότε στην Αστυνομία, ανέφερε πως τα χρυσαφικά της ανήκουν, κάτι που δεν ευσταθεί καθώς τα χρυσαφικά που βρέθηκαν στην κατοχή του 30χρονου αναγνωρίστηκαν από τον παραπονούμενο της διάρρηξης ως δικά του, όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις των ανακριτικών αρχών

Κατόπιν τούτου η Αστυνομία προχώρησε χτες στην σύλληψη και της 52χρονης ενώ ο γιος της τελούσε  ήδη υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: philenews/ ΚΥΠΕ