Η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της Χαραλαμπίδης Κρίστης (www.charalambideschristis.com.cy) είναι γεγονός, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης,  σεβόμενη όπως πάντα τους καταναλωτές της, ανανέωσε ολιστικά την ιστοσελίδα της πραγματοποιώντας πλήρη επανασχεδιασμό και αναβάθμιση της, ενσωματώνοντας κάθε σύγχρονη τεχνολογία. Η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα έχει εύκολη και φιλική φωτογραφική πλοήγηση και πολλές καινοτομίες για τους χρήστες.

Σκοπός των αλλαγών ήταν να επιτευχθεί μία φρέσκια, δυναμική αισθητική που να απεικονίζει σε κάθε της λεπτομέρεια τον σεβασμό της Χαραλαμπίδης Κρίστης για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών και κοινωνικοοικονομικών ομάδων. 

Οι χρήστες πλέον μπορούν να περιηγηθούν πανεύκολα ανάμεσα  στη μεγάλη ιστορία της εταιρείας, στη φιλοσοφία που ακολουθεί από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, σε όλα τα προϊόντα που παράγει, εισάγει και διανέμει, στα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα τους, στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το γάλα, τα τυριά, το χαλλούμι, το γιαούρτι της κορυφαίας Κυπριακής γαλακτοκομικής βιομηχανίας, είναι εκεί. Στοιχεία για την ποιότητα των πρώτων υλών, λεπτομέρειες για την προηγμένη τεχνολογία, οι αυστηρότατες προδιαγραφές που τηρούνται με ευλάβεια, η εξαγωγική δραστηριότητα.

Παράλληλα, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και περιεκτικά στοχευμένα κείμενα, ανιχνεύουμε την έντονη παρουσία της εταιρείας στην Κοινωνία μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Συμμετοχή», παρακολουθούμε τις νέες διαφημιστικές εκστρατείες, ανατρέχουμε στις  παλιότερες που αγαπήσαμε ενώ μαθαίνουμε για όλα τα νέα και τις δραστηριότητες της εταιρείας. 

Η ειδική ενότητα με τα Cooking Stories, θα αποτελεί ένα…hot spot, καθώς εκεί ξεδιπλώνονται με κάθε λεπτομέρεια, απλές και εξαιρετικά γευστικές συνταγές που στηρίζονται στις μοναδικά ποιοτικές γεύσεις των γαλακτοκομικών  προϊόντων  της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Τέλος,  η ενότητα Διατροφή, συνιστά μια ολοκληρωμένη ενότητα, όπου ενημερώνει το κοινό για τα οφέλη των γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και για τη θρεπτική ανεκτίμητη αξία τους!

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας σχεδιάστηκε από την εξειδικευμένη εταιρεία Global Reach Internet Productions.