Με 62 αφίξεις και αναχωρήσεις από 21 συνολικά διαφορετικούς προορισμούς, συνεχίζει σήμερα την πορεία επαναφοράς του το αεροδρόμιο Λάρνακας. Εννέα πτήσεις αφορούν την Αθήνα και άλλες τρεις την Θεσσαλονίκη, μία το Ηράκλειο, άλλες τρεις σε προορισμούς της Ρουμανίας, ενώ είναι προγραμματισμένες αφίξεις και αναχωρήσεις από αεροδρόμια της Ευρώπης, περιλαμβανομένης της Σκανδιναβίας και της Μ. Ανατολής.

Σήμερα, θα καταγραφεί και η πρώτη επιβατική ναυλωμένη απευθείας πτήση από την Κίνα προς την Κύπρο. Συγκεκριμένα πρόκειται για την πτήση της MF8001 της Xiamen Air που αναχώρησε νωρίς τα ξημερώματα από το αεροδρόμιο Fuzhou Changle, στα παράλια της Ανατολικής θάλασσας της Κίνας και αναμένεται μετά από πτήση 11 ωρών και 59 λεπτών να φτάσει στις 3.00 το απόγευμα σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η πτήση πραγματοποιείται με Boeing 787-8 και σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταφέρει προς την Κύπρο έξι επιβάτες, ενώ από την Κύπρο με την απευθείας πτήση θα αναχωρήσουν για την Κίνα 135 επιβάτες, που είχαν παραμείνει στην Κύπρο καθ’ όλη την διάρκεια των περιορισμών λόγω Covid-19 και επιθυμούν να επιστρέψουν στην χώρα τους.