To Top
07:13 Κυριακή
29 Μαρτίου 2020
Επόμενο
Προηγούμενο
Σεξ ανά τετράμηνο στα ορεινά
ΑΡΧΙΚΗΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ "Φ" • Σεξ ανά τετράμηνο στα ορεινά
  08 Δεκεμβρίου 2019, 10:10 πμ  

Οφείλω να ομολογήσω πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον ανασχηματισμό έκανε κίνηση ΜΑΤ στους μαθητές και τους σύγχυσε σε σημείο που δεν ήξεραν αν θα βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν που έφυγε ο Χαμπιαούρης ή για να κλάψουν που ήρθε ο Πρόδρομος. Την ίδια αμηχανία αισθάνθηκαν και οι ορεσίβιοι για τον διορισμό του Κώστα Χαμπιαούρη ως Επιτρόπου Ορεινών Περιοχών εις αντικατάσταση του Παπαστούμφ (Παπαστρούμφ υπό την έννοια ότι ο «ευεργέτης και θεόπεμπτος» Παπαδούρης προστάτευε τους βουνίσιους όπως ο Παπαστρούμφ τα στρουμφάκια). Σύμφωνα δε με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πολλοί βουνίσιοι επεχείρησαν να θέσουν τέρμα στη ζωή τους πέφτοντας από το τελεφερίκ που κατασκευάστηκε επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη.

Πολλοί, επίσης, υπέστησαν ψυχολογικό τραλαλά αφού υπήρχε και το προηγούμενο με τον Δρακουμέλ (Χαμπιαούρη) μετά τον διορισμό του οποίου στο υπουργείο Παιδείας, οι μισοί ορεινοί έστειλαν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία για να βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από τον μεγάλο του γένους διδάσκαλο. Τώρα, φοβούνται ότι θα τους τραβήξει μια μεταρρύθμιση που θα την θυμούνται στους  αιώνες. Θα τους βάλει να κάνουν παιδιά ανά τετράμηνο και για να κάνουν σεξ το επόμενο τετράμηνο πρέπει να παρακάθονται σε εξετάσεις. Πάντως, μεταξύ μας, εξ όσων πληροφορήθηκα, ομάδα βουνίσιων ανήρτησε πανό στο οποίο καταγράφονται οι ακόλουθοι στίχοι από το «Άξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη:

«Ήρθαν ντυμένοι «φίλοι»

Αμέτρητες φορές οι εχθροί μου

το παμπάλαιο χώμα πατώντας.

Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους».

Όσο για τον φόβο που τράβηξαν τα αγρινά μέχρι να ενημερωθούν πως αναλαμβάνει την τύχη τους ο Κώστας Χαμπιαούρης και όχι ο Ευθύμιος Δίπλαρος, δεν λέγεται. Τώρα το πολύ-πολύ να τους απαγορεύσουν να κάνουν όργια στη μέση του δρόμου.

Πάντως, κάποιοι υποδεικνύουν, πως υπήρχαν και άλλοι διαθέσιμοι και εξίσου ικανοί (μέχρι και άριστοι) για να αναλάβουν επίτροποι. Φέρω ως παράδειγμα τον πρόεδρο του κόμματος για τα ζώα, τον οποίον προσωπικά θεωρώ αρχηγό μου. Χολώθηκε το (τρόπος του λέγειν) παλικάρι, επειδή δεν αναβαθμίστηκε και δεν αναγνωρίστηκε η πολυσχιδής και σκυλίσια δράση του και τα βρόντηξε όλα κάτω. Ανέφερε δε, πως μετά τις εκλογές (2018) και την επανεκλογή του κ. Αναστασιάδη ως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν ανανεώθηκε η θέση του ως συμβούλου για θέματα ευημερίας και προστασίας των ζώων. Χαλόου…, μετά τις εκλογές τι να σε έκανε; Πάντως παιδιά, ήταν τόσο δραστήριος που οι περισσότεροι Κύπριοι πληροφορήθηκαν ότι ήταν σύμβουλος του Προέδρου όταν ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν είναι πλέον σύμβουλος του Προέδρου. Μεταξύ μας, όχι πως θέλει σώνει και καλά να διοριστεί σύμβουλος, αλλά το κόμμα του ζητά τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου την οποίαν θεωρεί απαραίτητη και αποτελεσματική υποστηρίζοντας ότι θα μπορέσει να συντονίσει τα διάφορα τμήματα της κυβέρνησης που ασχολούνται με την ευημερία των ζώων. ΒΑΣ ΒΑΣ

Κόμμα ζώων: Μα γίνεται να μεν με διορίσει επίτροπον τη στιγμήν που εδιορίσαν τζιαι τους κάττους τους; Εκάλαρεν με προεκλογικά να είμαι σύμβουλός του για τα ζώα τζιαι άμαν ετέλειωσεν η πρώτη θητεία του, εν ερώτησεν, με αν ζιούμεν με αν επεθάναμεν. Εν μπορώ λαλώ σας, θέλω να είμαι σύμβουλος έστω τζιαι αν πιερώνω τζιαι που πάνω. Δέχουμαι «μούχτιν τζιαι συν έξοδα». Αλλά αν υπάρχει Κύπρος που εν να φύει ο Νίκος Αναστασιάδης, εν να υποστηρίξω υποψήφιον που άλλην φάρμαν τζιαι πρέπει να ξέρουν ούλλοι, πως με τους κάττους μας, είμαστεν παραπάνω που κάποια κόμματα.

Νίκαρος, ο Μουρίνιο της πολιτικής

Μουρίνιο και πράσινα άλογα. Μέγας προπονητής είναι ο Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος, μέσω του ανασχηματισμού, τόλμησε να κάνει αλλαγές όχι από τον πάγκο αλλά από την κερκίδα. 
Και μεταξύ μας, ένα ερώτημα πλανάται πάνω από την μπανανία: Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Χάρη; Και με πάσαν ειλικρίνεια, μπορούμε ομού ή μετά των αλλοφύλων, να αναφωνήσουμε παρατεταμένα: «Ω…τι κακό που πλάκωσε μεγάλο την πατρίδα». Απίστευτο, ο Χάρης δεν μένει πια εδώ. Του οποίου (Χάρη) βεβαίως την παρουσία στον θώκο του Υπουργείου Οικονομικών αποτίμησε ως θετική ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Ο οποίος υπέμνησε, πως ο Χάρης Γεωργιάδης  «οδήγησε την οικονομία από τη βαθιά κρίση στην ανάπτυξη». Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρης ήταν μεγάλος... Πολύ μεγάλος καπετάνιος. Και μην ακούτε τον ΒΑΣ ΒΑΣ που είμαι σίγουρος πως θα πει ότι αν ρωτούσες και τον καπετάνιο του Τιτανικού λίγο πριν προσκρούσει στο παγόβουνο θα σου έλεγε ότι οδηγούσε το πλοίο στον προορισμό του και πως όλα εξελίσσονταν ομαλά. Και ότι κατά την ώρα της πρόσκρουσης πολλοί χόρευαν και έλεγαν «τι καλός που είναι ο καπετάνιος μας» ο οποίος τελικά αποδείχτηκε μούτσος. 
Επιτυχία θεωρώ και τον διορισμό του κ. Κυριάκου Κούσιου ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος της Ανόρθωσης. Και εφόσον ποδοσφαιροποιήθηκε η πολιτική ζωή, καλό θα ήταν να αρχίσουν ζέσταμα οι κ.κ. Κίρζης και Πετρίδης.
Θετικό θεωρώ και τον διορισμό του κ. Νίκου Νουρή στο Υπουργείο Εσωτερικών για δύο λόγους: Πρώτον, ξέρει μαθηματικά. Διότι το βιογραφικό του το είδατε. Στην έκτη δημοτικού εκπροσώπησε το σχολείο του στο μαθητικό τηλεπαιχνίδι «Απαντήστε Παιδιά»  και βραβεύτηκε για την επίδοσή του στα μαθηματικά.
Και σας προκαλώ: «Απαντήστε Παιδιά», είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα;
Και ως ιδιοκτήτης φαρμακείου ο κ. Νουρής, είναι ο δεύτερος λόγος που θεωρώ θετικό τον διορισμό του στο Υπουργείο Εσωτερικών και έτσι δεν θα λείψουν από κανένα μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου τα χάπια.
Κάτι μου λέει, πως τα μέλη του παρόντος Υπουργικού Συμβουλίου πρέπει να τα…καπνίσουμε και είναι κρίμα που δεν βρίσκεται στην Κύπρο ο Οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ο οποίος προσφάτως απευθυνόμενος στον μητροπολίτη Κωνσταντίας του είπε:
«Φίλτατε αδελφέ Άγιε Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, η πατρίδα σας η μεγαλόνησος Κύπρος μπορεί να περηφανεύεται για τον Βαρνάβα της ως γενέτειρά του και ως κατέχουσα τα θαυματουργά λείψανά του»
Ούτε λέξη, ούτε τσιμουδιά για τον αρχιεπίσκοπό μας. Γι’ αυτόν δεν πρέπει να περηφανευόμαστε; Τόσα έργα, τόσα ξενοδοχεία, τόσες παρακλήσεις στον πρώην υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο να εκδώσει διαβατήρια στον φερόμενο ως μεγαλύτερο  απατεώνα επενδυτή ανά την υφήλιο. 
Αλλά, απόν του αρέσει, ας ππέσει χώρκα του!    ΒΑΣ ΒΑΣ

Αβέρωφ:Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του κόμματος που εν ηλεκτρολόγοι για την καλήν δουλειά που εκάμαν με τη μεταρρύθμιση της Tοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκάτσαν οι άλλοι τζιαι εκάμναν μελέτες τζιαι κόντρα μελέτες τζιαι επετάσσαμεν τόσα ριάλλια, τζιαι ήρταν οι ηλεκτρολόγοι μας θκυό ππαλιές τζιαι εκανονίσαν τα. Αλλάξαν τα φώτα της μεταρρύθμισης τζιαι ετραβήσαν τα κάρβουνα κοντά μας, να μεν βουρούμεν κάθε φορά που έσιει εκλογές να αγχωνούμαστεν. Είντα εγώ λαλώ τους, πως συμφέρει τους να μας κοτσιανιάσουν τους Δήμους να μεν γίνουνται εκλογές που έχουν τζιαι έξοδα. Σωστός;

Σχολιάστε ή διαβάστε πατώντας εδώ...