«Η Pizza Mia δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο δωρίζοντας ένα αναπνευστήρα και κυλίνδρους οξυγόνου στο Υπουργείο Υγείας»

Κατά τη διάρκεια αυτής της τόσο αβέβαιης περιόδου και ενώ η πανδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται τόσο στην Κύπρο, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, είναι σημαντικό για εμάς να σας ενημερώσουμε για τις επιπρόσθετες προσπάθειες που κάνουμε για να είμαστε δίπλα σας και να προσφέρουμε πέρα από νόστιμο φαγητό, ψήγματα κανονικότητας και αισιοδοξίας. 

Η ασφάλεια και η υγεία των συνεργατών, υπαλλήλων, πελατών και γενικώς των συνανθρώπων μας είναι πρώτιστης σημασίας και αδιαπραγμάτευτη αρχή μας. Αυτή τη στιγμή, τα take away & delivery καταστήματα της Pizza Mia στη Λεωφόρο Κολωνακίου, Λεωφόρο Μακαρίου, Κολόσσι και Έγκωμη, λειτουργούν κανονικά με ακόμη πιο σχολαστικές και αναβαθμισμένες συνθήκες υγιεινής ενώ τα εστιατόρια μας θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό μέχρι νεωτέρας!

Είναι σημαντικό για εμάς να ξέρετε πως παρόλο που ο κύκλος εργασιών μας έχει μειωθεί σημαντικά, δεν πρόκειται να προβούμε σε καμία απολύτως απόλυση καθώς στηρίζουμε τους ανθρώπους που έκαναν την Pizza Mia την αγαπημένη γεύση στο οικογενειακό σας τραπέζι. 

Επιπλέον, η οικογένεια της Pizza Mia έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, αποφάσισε να δωρίσει στο Υπουργείο Υγείας έναν αναπνευστήρα και κυλίνδρους οξυγόνου, ελπίζοντας πως θα συμβάλλει στην κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών αλλά και πως η πράξη μας αυτή θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση από άλλους οργανισμούς και επιχειρήσεις. 

Μια μικρή προσφορά προς εσάς, τους συνάνθρωπους μας, για την μεγάλη εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. 

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και πάλι, όταν όλη αυτή η περιπέτεια φτάσει στο τέλος της. 

Με εκτίμηση,  
Pizza Mia