Ζεύγος Βούλγαρων μόνιμων κατοίκων Κύπρου, συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτο για την διάρρηξη και κλοπή από καοτικία Βρευανού στη Χλώρακα που έγινε πριν μερικές μέρες. Οι δύο, ηλικίας 38 και 42 χρόνων, τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκε ήδη μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Η διάρρηξη της κατοικίας στην Χλώρακα καταγγέλθηκε από γείτονα του Βρετανού ο οποίος την περίοδο αυτή μετέβη στην χώρα του για της γιορτές. Από τις έρευνες της Αστυνομίας και βάσει μαρτυρίας που εξασφαλίσθηκε, έγινε η σύλληψη του ζεύγους και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους στην Πόλη Χρυσοχούς, εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Σε μια άλλη υπόθεση, διάρρηξη ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην περιοχή Πέγειας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακού συγκροτήματος κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι διαρρήχθησαν δύο αποθήκες που βρίσκονται εντός του ξενοδοχείου από τις οποίες οι δράστες απέσπασαν διάφορα μηχανήματα ηλεκτρικών εργασιών, όλα συνολικής αξίας 1500 ευρώ περίπου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 35χρονου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο 35χρονος, από τη Βουλγαρία, καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.