Αμάρτησε για το παιδί του ένας άνδρας ηλικίας 35-40 ετών, ο οποίος μπήκε σε φαρμακείο και το λήστεψε δίνοντας στον υπάλληλο απολογητικό σημείωμα ζητώντας του πέραν των χρημάτων και… κατανόηση. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ με την αστυνομία να δίνει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στη δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό, ο αφρικανικής καταγωγής άνδρας που έκανε τη ληστεία, αποχωρώντας άφησε σημείωμα στον υπάλληλο, στο οποίο ζητούσε συγγνώμη για την πράξη του, για την οποία αφορμή στάθηκε η ασθένεια του παιδιού του και η ανάγκη των χρημάτων, προφανώς για να το περιθάλψει.

Στο βίντεο, ο δράστης φαίνεται να παίρνει ένα προϊόν από τα ράφια και να προχωρά στο ταμείο. Μόλις ο ταμίας το σκάναρε και το έβαλε στη σακούλα, ο ύποπτος του έδωσε ένα μήνυμα στο οποίο αναγραφόταν: «Δώσε μου όλα τα χρήματα. Συγγνώμη, έχω άρρωστο παιδί. Σου δίνω 15 δευτερόλεπτα».

Τότε ο ταμίας άνοιξε την ταμειακή μηχανή και έβαλε τα χρήματα στη σακούλα. Ο ληστής έβαλε τη σακούλα στην τσέπη του κι εξαφανίστηκε. Οι Αρχές δεν έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη και επίσης δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα πήρε. Είναι μαύρος, ηλικίας 30-40, έχει ύψος περίπου 1,80 και μουστάκι ή γενάκι, αναφέρει το βίντεο της αστυνομίας, που ζητά πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πηγή: Philenews/ethnos.gr