Η σημερινή διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που δικάζονται οι δύο νεαροί για τον βιασμό και την ανθρωποκτονία της 19χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, έκλεισε με ένταση.

Σύμφωνα με το newpost.gr, στο δικαστήριο ολοκλήρωσε την κατάθεση της η φίλη του θύματος που τόνισε ότι η Ελένη της είχε μιλήσει για την γνωριμία της με τον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο και ότι είχε κάνει έρωτα μαζί του, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε δεχθεί η 19χρονη να συνευρεθεί με τους δύο.

Νωρίτερα, ο 21χρονος κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής, υποστήριξε πως είχε σεξουαλική επαφή με την Ελένη αλλά με τη συναίνεσή της, κάτι που προκάλεσε την οργή του πατέρα της 19χρονης φοιτήτριας.

Ο πατέρας της 19χρονης άρχισε να φωνάζει στον κατηγορούμενο: «Τότε γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό; Κάθαρμα, αλήτη». Με την αποχώρηση του κ. Τοπαλούδη, κατόπιν παρέμβασης της προέδρου, ο 21χρονος με σκυμμένο το κεφάλι ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου. Δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία».

Παραλήρημα του Ροδίτη κατηγορούμενου – «Είμαι σούπερ, πήρα ναρκωτικά»

Νωρίτερα, ο 23χρονος Ροδίτης απευθύνθηκε με φωνές προς το δικαστήριο σύμφωνα με το skai.gr, αναφέροντας πως είναι αθώος και λέγοντας πως ο δικηγόρος του δεν τον εκπροσωπεί.

«Δεν είμαι δολοφόνος, δεν είμαι βιαστής» ανέφερε και σημείωσε πως θα εκπροσωπήσει τον εαυτό του, τονίζοντας πως όλα τα έκανε ο αλβανικής καταγωγής συγκατηγορούμενός του.

«Είμαι ληστής και εφοπλιστής και όχι βιαστής το ξέρουν όλοι. Κυρία εισαγγελέα θέλω αποδείξεις, θέλουν να με σταυρώσουν σαν τον παππού μου. Εγώ την Ελένη την βοήθησα, έκλαψα για τη πάρτη της» είπε.

Ακολούθως, κατά το ίδιο μέσο, στράφηκε κατά του συγκατηγορούμενού του και επιτέθηκε φραστικά σε αστυνομικούς, στον δικηγόρο του, αλλά και κατά της γιαγιάς του, η οποία είχε κληθεί ως μάρτυρας.

Σε ερώτηση του προεδρείου του δικαστηρίου πώς είναι, απάντησε «σούπερ», ενώ ερωτηθείς αν έχει καταναλώσει ουσίες, απάντησε «ναρκωτικά». Κληθείς, δε, να απαντήσει πού τα βρήκε, είπε «μαγικά».

«Εδώ αυτά που ξέρετε δεν περνάνε, ή ηρεμείτε ή φεύγετε, η παράσταση τελείωσε αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε» ανέφερε από την πλευρά της η εισαγγελέας.

Πηγή: philenews / sputniknews.gr