Σκοπός του Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης είναι η συνεχής ενημέρωση για την ασθένεια, η πληροφόρηση για τα δικαιώματα, η συμπαράσταση με την παροχή ψυχολογικής και Κοινωνικής Στηριξης καθώς και η ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των μελών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με πολλαπλή Σκλήρυνση πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Δημοσιογραφική Εστία με την παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη, της Γενικής Διευθύντριας Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη, της κα Αθηνάς Φιλίππου, εκπρόσωπο της Προέδρου του Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης, φίλων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η Πρόεδρος του Χαρα-ζω κ. Γεωργία Νεοφύτου, σε σύντομη ομιλία μετέφερε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, την στήριξη της στο Σύνδεσμο με Πολλαπλή Σκλήρυνση και την έμπρακτη στήριξη του Χαρα-ζω, προσφέροντας δύο σύγχρονα τροχοκαθίσματα αξίας 850 ευρώ για τις ανάγκες του Συνδέσμου.

Τόνισε επίσης ότι θα σταθεί στο πλευρό τους, σε δικές τους εκδηλώσεις, ώστε να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται.