Συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ο 17χρονος, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνομήλικό του. Σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, η κατάσταση του τραυματία θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Συγκερκιμένα γύρω στις 15:00 το απόγευμα σήμερα, ενημερώθηκε η Αστυνομία για αντιπαράθεση μεταξύ δύο 17χρονων ενώ αυτοί βρίσκονταν σε υποστατικό στη Λεμεσό με αποτέλεσμα την επίθεση με μαχαίρι και τραυματισμό του ενός.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φαίνεται να υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο 17χρονων με αποτέλεσμα ο ένας να ανασύρει μαχαίρι από το τσαντάκι που είχε στη μέση του και να τραυματίσει τον άλλο στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκε για περαιτέρω περίθαλψη. Σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, η κατάσταση του θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Λίγο αργότερα, παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού ο 17χρονος που είχε εγκαταλείψει τη σκηνή συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τον δικηγόρο του όπου ανακρίθηκε. Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.