Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς σε συνεργασία με το Κέντρο Αριστείας Ερατοσθένης Eratosthenes Centre-of Excellence στα πλαίσια της δημιουργίας και λειτουργίας του «Πολυχώρου Θάλασσα και Πολιτισμός» στο Λατσί, αποφάσισαν τη συλλογή οποιουδήποτε υλικού που αφορά τον θαλάσσιο πλούτο και πολιτισμό της περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς, θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, καλεί τους συνδημότες, φίλους και επισκέπτες  της περιοχής που διαθέτουν υλικό, το οποίο σχετίζεται με τη θάλασσα και τον πολιτισμό, για παράδειγμα βιβλία, εικόνες, φωτογραφίες, κοχύλια, εκθέματα κ.ο.κ, να τα προσκομίσει στο Δήμο.

Στις περιπτώσεις που οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν επιθυμεί να δωρίσει το υλικό που διαθέτει, ο Δήμος θα εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας αντιγράφου.

Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς σημειώνει ακόμη πως προσβλέπει στη συμβολή όλων για την ανάδειξη του Πολυχώρου ως σημείου αναφοράς στην περιοχή.

Επισημαίνει τέλος πως για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Γεωργία Κυπρή, Δήμος Πόλης, στο τηλέφωνο 26322626 ή με τον κ. Χριστόδουλο Μέττα, Κέντρο Ερατοσθένης, στο τηλέφωνο 25245052, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ