Είχε κλείσει το εστιατόριο της και επέστρεφε στην οικία της έχοντας μαζί της σε τσάντα τις εισπράξεις που υπολογίζονταν σε τέσσερις με έξι χιλιάδες ευρώ. Πριν προλάβει όμως να εισέλθει στο σπίτι, δύο άτομα της επιτέθηκαν και της απέσπασαν με τη βία τη τσάντα, εξαφανιζόμενοι πριν προλάβουν περίοικοι να σπεύσουν σε βοήθεια, παρά τις φωνές της.
 
Πρόκειται για 48χρονη γυναίκα η οποία αμέσως μετά προχώρησε σε καταγγελία προς την Αστυνομία. Όπως ανέφερε, μόλις στάθμευσε το όχημα της έξω από την οικία της στη Χλώρακα, δύο νεαροί που εκτιμά ότι είναι ηλικίας 30 έως 35 ετών, της επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά και προσπάθησαν να της αποσπάσουν τη τσάντα με το μεγάλο χρηματικό ποσό.
 
Η 48χρονη αντιστάθηκε και επιχείρησε να διαφύγει εξακολουθώντας να κρατά τη τσάντα, παρά την προσπάθεια των δύο ληστών να της την αποσπάσουν. Σε κάποια στιγμή ωστόσο, οι δύο κατάφεραν να πάρουν την τσάντα από τα χέρια της και να διαφύγουν τρέχοντας.
 
Η παθούσα κατέθεσε ότι η τσάντα περιείχε χρηματικό ποσό τεσσάρων έως έξι χιλιάδων ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο και προσωπικά της αντικείμενα. Σύμφωνα με την γυναίκα, οι ληστές δεν είχαν πάρει καμία προφύλαξη για να μην αναγνωριστούν, αφού ούτε κουκούλες, ούτε γάντια φορούσαν. Περιγράφονται ως ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.
 
Οι αρχές έχουν παραλάβει διάφορα τεκμήρια και δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις από την περιοχή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ληστών επεκτείνονται σε όλη την Πάφο.