Ονομάζεται Reynhard Sinaga, κατάγεται από την Ινδονησία και είναι 36 ετών. Πίσω από το χαμογελαστό του πρόσωπο κρυβόταν ένας κατά συρροήν βιαστής, που εξέπληξε με τη δράση του τις βρετανικές Αρχές.

Ειδικότερα, ο 36χρονος θεωρείται υπεύθυνος για τουλάχιστον 195 βιασμούς ανδρών και πιθανότατα ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί. Πλέον, βρίσκεται στην φυλακή καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης 30 ετών.

Η δράση του

 
Ο 36χρονος Sinaga έριχνε το χάπι του βιασμού στα θύματά του και στην συνέχεια βιντεοσκοπούσε τον βιασμό! Ο 36χρονος έβαζε στο μάτι φοιτητές στο Μάντσεστερ και καταδικάστηκε για 159 επιθέσεις ανάμεσα στις οποίες 136 βιασμούς και 8 απόπειρες βιασμών. Συνολικά έγιναν 4 δίκες που κράτησαν 18 μήνες.

Ο Reynahrd Sinaga ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα κοντά στην gay γειτονιά του Μάντσεστερ κρύβοντας τον πλούτο της οικογένειάς του, αφού ο πατέρας του είναι μεγαλοϊδιοκτήτης ακινήτων στην Ινδονησία. Μάλιστα, απέφευγε να επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς δεν ήξεραν ότι είναι ομοφυλόφιλος και ήθελαν να τον παντρέψουν.

Ο ίδιος ζούσε μια ανοικτά gay ζωή στην Βρετανία αλλά όταν επέστρεφε στην πατρίδα του άλλαζε μέχρι και το χτένισμα των μαλλιών του και τον τρόπο που ντυνόταν για να μην τον καταλάβουν.

Ο «βιαστής με το αγγελικό πρόσωπο» έκανε την ζωή του στην Βρετανία, είχε εμμονή με τις Spice Girls και δεν είχε δουλέψει ποτέ στην ζωή του.

Γνωστός με το όνομα Rey, έφτασε στην Βρετανία το 2007 στα 24 του χρόνια. Έπαιρνε το ένα master’s μετά το άλλο και αποφοίτησε το 2011. Ξεκίνησε διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο του Leeds από όπου τον έδιωξαν το 2017 όταν συνελήφθη και απελάθηκε το 2018 για την πρώτη του δίκη.

Ήταν θρησκευόμενος, καθολικός στο δόγμα και επισκεπτόταν συχνά την εκκλησία και στην Βρετανία.

Η οικογένειά του είναι σε σοκ καθώς δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα για την δράση του.

Έψαχνε τα θύματά του σε gay κλαμπ και τις περισσότερες φορές προσφερόταν να τους βοηθήσει είτε γιατί ήταν μεθυσμένοι, είτε γιατί δεν είχαν μέσον να φύγουν από τα κλαμπ είτε γιατί τους γοήτευε αφού είχε τον τρόπο του όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν.

Ο ίδιος ακόμα και σήμερα είναι αμετανόητος και μάλιστα πολλές φορές κατά την διάρκεια της δίκης φάνηκε να κοροϊδεύει τον εισαγγελέα.

 
Πηγή: philenews / in.gr