Ένα -αν μη τι άλλο- έξυπνο, αλλά… ταυτόχρονα και αχρείαστο κόλπο που δημοσίευσε ένας νεαρός στο TikTok και δείχνει τον τρόπο προκειμένου να κρατάει τη διπλανή θέση του αεροπλάνου κενή έχει γίνει viral στα social media τις τελευταίες ώρες.

Το βίντεο, το οποίο έχει κατέβει από τον αρχικό χρήστη, μοιράστηκε από άλλους λογαριασμούς TikTok και έχει γίνει viral και δείχνει το κόλπο που σκαρφίστηκε ένας νεαρός, προκειμένου να κρατήσει κενή τη διπλανή θέση του αεροπλάνου.

Το εν λόγω βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον άνδρα να χαμογελάει, ενώ χρησιμοποιεί το χέρι του με κρεμασμένο ένα φούτερ και ένα καπέλο, έτσι ώστε να μοιάζει με άνθρωπο.

@reshmatalkz5 #duet with @✌️MR✌️PATTLO True friends never part . Respect Pind army ♥️♥️ #tiktokmiddleeast🇦🇪 #mydubai🇦🇪 #uae🇦🇪 #foryoupage❤️❤️ #fypシ #keepsupporting #trending #goviral #pattloarmy #desi #talk #hatersgonnahate #bollywood #goals ♬ original sound – @sohailali377

Οι επιβάτες που επιβιβάζονται στην πτήση περνούν δίπλα από την άδεια θέση χωρίς να αντιληφθούν την ανόητη τακτική, προφανώς για να ψάξουν αλλού για θέση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι μιας και οι θέσεις στο αεροπλάνο είναι αριθμημένες, το κόλπο του νεαρού είναι καταδικασμένο να αποτύχει, καθώς αν το αεροπλάνο είναι γεμάτο άπαντες είναι υποχρεωμένοι να καθίσουν στις θέσεις τους.

Ένα τέτοιο κόλπο πιθανότατα θα ήταν πιο χρήσιμο σε λεωφορείο, ή σε κάποια αίθουσα που δεν έχει αριθμημένες θέσεις, αλλά σίγουρα όχι σε ένα αεροπλάνο.

Σε κάθε περίπτωση, για να διακωμωδήσει το περιστατικό η αεροπορική Southwest Airlines έφτιαξε κι αυτή το δικό της χιουμοριστικό βίντεο, προκειμένου να τρολάρει τους επιβάτες που προσπαθούν με τέτοια χαζά κόλπα να αποθαρρύνουν κάποιο από το να κάτσει δίπλα τους.

Το χιουμοριστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα, ο οποίος «μιμείται» το παραπάνω κόλπο του νεαρού, ενώ… δοκιμάζει και νέα κόλπα.

@southwestair

Don’t think we don’t notice y’all out there trying.

♬ original sound – Southwest Airlines

philenews / in.gr