Διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται το 8χρονο αγοράκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από αριθμό σκύλων στην περιοχή Ζακακίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 8 το πρωί το αγοράκι φαίνεται να έπαιζε με το αδελφάκι του όταν δέχθηκε επίθεση από σκύλους σε χωράφι. Κάτοικοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το αγοράκι αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη καθώς και από της υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου και παραλήφθηκε ένας σκύλος αδέσποτος, ενώ γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι οι οποίοι ήταν εκτός κλουβιών.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην Αστυνομία ότι η επίθεση έγινε από 3 με 4 αδέσποτους σκύλους ενώ στο σημείο υπάρχει πρόχειρο υποστατικό στο οποίο βρίσκονται κλουβιά με σκύλους.