Αιμορραγικό σοκ, συνεπεία τραυμάτων με νύσσον και τέμνων όργανο, κατέδειξε η νεκροτομή στη νεκρή γυναίκα, που εντοπίστηκε από πολίτη το απόγευμα της Τρίτης στη Λευκωσία. 

Όπως δήλωσε προηγουμένως ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, η νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας, η ηλικία της οποίας υπολογίζεται μεταξύ 50 και 55 ετών, θα καταδείκνυε τα αίτια θανάτου της.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα, μετά τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας και την αυτοψία του ιατροδικαστή στη σκηνή, η γυναίκα φέρει τραύματα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις, οι οποίες φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φόνος γυναίκας: Αναζητείται ο σύζυγος και συγκάτοικος

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας εξέφρασε ελπίδα ότι μέσα στην ημέρα θα γίνει και η ταυτοποίηση της γυναίκας.

Αναζητούνται δύο πρόσωπα

Το ΤΑΕ Λευκωσίας που διερευνά το έγκλημα, αναζητεί δύο πρόσωπα που διέμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι και τα οποία είναι άφαντα. Το πτώμα και η αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε χθες λίγο μετά της 4 το απόγευμα, από την κτηματομεσίτρια που ανέλαβε την πώληση της οικίας και έναν εργολάβο που είχαν μεταβεί εκεί για επιθεώρηση των εργασιών που χρειαζόταν το σπίτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία τέθηκε σε συναγερμό. Η οικία βρίσκεται στην Οδό Άθω, πάροδος της Λεωφόρου Κένεντι στη Λευκωσία και σ’ αυτήν είχε μπει πωλητήριο. Φαίνεται ότι σ’ αυτήν βρήκαν καταφύγιο άστεγοι που διέμεναν το τελευταίο διάστημα, αφού υπήρχαν κουβέρτες και άλλα αντικείμενα στα κρεβάτια.