Ένας κρυφός γάμος αλλά και η αντίρρηση του πατέρα για τη σχέση της 18χρονης κόρης του με τον 24χρονο ύποπτο ομοεθνή της, είναι οι αιτίες πίσω από την επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/10), ζεύγος αλλοδαπών και η ανήλικη κόρη τους. Πέντε πρόσωπα μπούκαραν στην οικία τους έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, με σκοπό όπως ισχυρίζεται το ζεύγος, να απαγάγουν τη μεγαλύτερη θυγατέρα τους, ηλικίας 18 ετών για να είναι μαζί με τον 24χρονο.

Για την υπόθεση το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη τριών ανδρών ηλικίας 24, 30 και 20 ετών, όλοι από τη Συρία. Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου τέθηκαν υπό κράτηση για περίοδο 6 ημερών για τα υπό διερεύνηση αδικήματα της επίθεσης, διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, προσώπων καλυμμένων με προσωπίδα με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία.

Όπως πληροφορείται ο «Φ», σε ανακριτική κατάθεση ο 24χρονος ανέφερε ότι διατηρούσε δεσμό με τη 18χρονη κόρη του ζεύγους με την οποία, όπως είπε, παντρεύτηκαν κρυφά, καθώς δεν είχαν την έγκριση του πατέρα της. Παραδέχθηκε ακόμη ότι μετέβη στην κατοικία του ζεύγους μαζί με άλλα τέσσερα πρόσωπα καθώς την προηγούμενη ημέρα τον είχε πάρει τηλέφωνο η 18χρονη και του ζήτησε να έρθει τη νύκτα να την πάρει στα κρυφά για να ζήσουν μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκε καταζητούμενος για εμπρησμό και απειλές

Σε καταθέσεις τους άλλοι δύο ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι μετέβησαν στην κατοικία με κουκούλες για να μην τους καταγράψουν οι κάμερες. Ισχυρίστηκαν ότι πήγαν να πάρουν τη 18χρονη από το σπίτι της γιατί ο γονείς της δεν την αφήνουν να είναι μαζί με τον 24χρονο ομοεθνή τους.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, πέντε πρόσωπα, τέσσερις άντρες και μία γυναίκα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, διέρρηξαν την κατοικία του ζεύγους και ακολούθως επιτέθηκαν στον 43χρονο. Στο επεισόδιο επενέβησαν η 36χρονη σύζυγος αλλά και η 15χρονη κόρη τους. Οι τέσσερις δράστες, μαζί με την ύποπτη γυναίκα ακολούθως εγκατέλειψαν τη σκηνή. Να σημειωθεί πως η 18χρονη την ώρα της επίθεσης απουσίαζε από την κατοικία της.

Στη συνέχεια οι παραπονούμενοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις. Το ζεύγος και η 15χρονη μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και ακολούθως έλαβαν εξιτήριο.