Μ’ ένα κουπόνι 50 ευρώ που κατέθεσε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λάρνακα την Κυριακή, λίγες ώρες πριν την κλήρωση του τζόκερ, συμπατριώτης μας έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας 8,7 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για Κύπριο οικογενειάρχη, κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος χθες το πρωί επικοινώνησε με τα Κεντρικά Γραφεία του ΟΠΑΠ, λέγοντας πως αυτός είναι ο υπερτυχερός του τζόκερ. «Πρόκειται για άτομο που έχει ανάγκη τα χρήματα», ανέφερε στον «Φ» η  Διευθύντρια Μάρκετινγκ του ΟΠΑΠ, Αγάθη Μανναρίδου. 

Το τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά την κλήρωση της Κυριακής. Το ακριβές ποσό που κέρδισε ο συμπατριώτης μας, ανέρχεται στα €8.773.087,22 και φέρει επίσης δεκαεννέα επιτυχίες στη 2η κατηγορία (5), όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από €12.859,22.

Όπως ανέφερε η κ. Μανναρίδου, ο νέος εκατομμυριούχος της Λάρνακας, θα βάλει στην τσέπη του το συνολικό ποσό των 7.214.933 ευρώ και ποσό περίπου 1,8 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί ως φόρος στο υπουργείο Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόκερ: Στην Κύπρο το τυχερό δελτίο των €8,7 εκατομμυρίων

Το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε στο πρακτορείο Μαρίας και Κωνσταντίνας Σιεηττάνη στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού. «Πανηγύριζα μόλις το άκουσα και φώναζα μέσα στο σπίτι. Έλεγα “έχω νικητή στο πρακτορείο”, ήταν σαν να τα κέρδισα εγώ», ανέφερε ενθουσιασμένη στην εφημερίδα μας η Μαρία Σιεηττάνη, σημειώνοντας πως έχει το πρακτορείο στη Λάρνακα δέκα χρόνια και πως πρώτη φορά κερδίζει κάποιος τόσο μεγάλο ποσό.

«Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο νικητής, πήγε κατευθείαν στα κεντρικά του ΟΠΑΠ. Το δελτίο του στοίχισε 50 ευρώ. Του εύχομαι τα καλύτερα από τα βάθη της ψυχής μου. Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος και να τα χαρεί, όποιος κι αν είναι. Θέλω επίσης να πω σε όλο τον κόσμο πως το Τζόκερ, είναι καθαρά τύχη και πως ο καθένας μπορεί να είναι ο τυχερός. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις πως αύριο, μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός».