Μεταξύ των πολλών υποθέσεων που απασχόλησαν την Αστυνομία στην Πάφο το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, μια ξεχωρίζει: Αφορά σε 27χρονο από την Πάφο ο οποίος μετέτρεψε το αυτοκίνητο του σε… περιπολικό, εφοδιάζοντας το με φάρο και σειρήνα όπως ακριβώς τα οχήματα της δύναμης.

Ο εντοπισμός του εν λόγω οδηγού έγινε κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιούσε το βράδυ της αλλαγής του χρόνου με περίπολα της η Αστυνομία σε όλο το οδικό δίκτυο της πόλης και επαρχίας. Μέλη της Τροχαίας ανέκοψαν σε δρόμο για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, για να διαπιστώσουν έκπληκτοι κατά τον έλεγχο που επακολούθησε ότι σε αυτό ήταν εγκατεστημένος φάρος, αλλά και σειρήνα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που υπάρχουν στα οχήματα της Αστυνομίας. Το όχημα μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο οδηγός κατηγορήθηκε γραπτώς.

Το ίδιο βράδυ η Αστυνομία προχώρησε στην Πάφο συνολικά σε 34 καταγγελίες, 18 εκ των οποίων αφορούσαν σε οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και μια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Σε μια περίπτωση εντοπίστηκε 23χρονος οδηγός να έχει στο όχημα του μικρή ποσότητα ναρκωτικών, καλώδια και σωλήνες χαλκού και διαρρηκτικά εργαλεία. Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις για την δράση του συνεχίζονται.