Δύο αδέλφια, ένας 37χρονος και μια 45χρονη, παραπονέθηκαν στην ιδιοκτήτρια της κατοικίας την οποία ενοικιάζουν για θέματα ενοικίου και τότε επενέβη ο 75χρονος πατέρας της σπιτονοικοκυράς τους απειλώντας τα δύο αδέλφια με κυνηγετικό όπλο.

Η υπόθεση διαδραματίσθηκε στην Πάφο το απόγευμα της Τετάρτης. Την καταγγελία έκαναν στην Αστυνομία τα δύο αδέλφια, αναφέροντας ότι είχαν έντονη συζήτηση με την ιδιοκτήτρια της κατοικίας που ενοικιάζουν αναφορικά με την καταβολή των ενοικίων.

Όπως ισχυρίζονται, διαρκούσης της συζήτησης επενέβη ο πατέρας της ιδιοκτήτριας, ηλικίας 75 ετών, ο οποίος εξύβρισε και απείλησε τους δύο παραπονούμενους προτάσσοντας κυνηγετικό όπλο, το οποίο πήρε από το αυτοκίνητο του, αφού την ίδια μέρα είχε πάει για κυνήγι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε χρόνια φυλάκιση στον πατέρα που σκότωσε τη δύο μηνών κόρη του

Ο 75χρονος κλήθηκε στην Αστυνομία και παραλήφθηκαν τα τρία κυνηγετικά όπλα που είναι εγγεγραμμένα στο όνομα του. Ακολούθως ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος. Εναντίον του εξετάζονται υποθέσεις οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, κατοχής πυροβόλου όπλουμε σκοπό την πρόκληση βλάβης, παράνομης εισόδου σε ξένη περιουσία, απειλής και δημόσιας εξύβρισης.