Τραγική κατάληξη είχε πυρκαγιά που ξέσπασε σε κατοικία στη Χλώρακα σήμερα το πρωί, υπό συνθήκες που διερευνούν οι αρχές.

Με την κατάσβεση της φωτιάς από την Πυροσβεστική, τα μέλη της δύναμης που εισήλθαν στην κατοικία εντόπισαν πτώμα άντρα σε απανθρακωμένη κατάσταση. Από τις πρώτες έρευνες προκύπτει ότι πρόκειται για άντρα ηλικίας 45-50 ετών, βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με περίοικους διέμενε μόνος στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Οι έρευνες για την τραγωδία είναι σε πλήρη εξέλιξη, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου:

«Γύρω στις 08:50 το πρωί», είπε, «διάφορα πρόσωπα τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ανέφεραν ότι σε διαμέρισμα στην οδό Πειραιώς στην Χλώρακα υπάρχει φωτιά. Ένα πυροσβεστικό όχημα ανταποκρίθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατέσβησε την φωτιά, η οποία όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν σε υπνοδωμάτιο ενός διαμερίσματος. Το απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε εντός του υπνοδωματίου».

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και διεξάγονται εξετάσεις τόσο στον χώρο όσο και στην περιοχή, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Διεύθυνσης Πάφου, προσθέτοντας ότι αναμένονται διάφορες υπηρεσίες όπως η Υπηρεσία Επιθεωρήσεων και Ελέγχου και ιατροδικαστής για διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υπήρξε η τραγική κατάληξη