Φρίκη προκαλούν οι συνθήκες άγριας κακοποίησης και βιασμού γυναίκας, από τον 28χρονο πρώην σύντροφο της, ο οποίος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας. Ο κατηγορούμενος, έπειτα από ακροαματική διαδικασία κρίθηκε ένοχος σε 10 κατηγορίες που αφορούσαν σε βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, απαγωγή, άσεμνη επίθεση, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης. Επιπρόσθετα κρίθηκε ένοχος και σε τέσσερις κατηγορίες για κοινή επίθεση. 

Ο 28χρονος, που είναι αλλοδαπός, διέπραξε τα αδικήματα σε διαφορετικές ημερομηνίες το 2021 και το 2022, στην επαρχία Λάρνακας προκαλώντας σωματική βλάβη στην πρώην σύντροφο του. Ο κατηγορούμενος, όπως αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, ζήλευε παθολογικά την κοπέλα και τσακωνόταν συχνά μαζί της. Όταν η κοπέλα έμαθε πως ήταν παντρεμένος στη χώρα του και είχε παιδιά, τον εγκατέλειψε και τότε άρχισε ο Γολγοθάς της. Ο αλλοδαπός σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις της τραβούσε τα μαλλιά, την χαστούκισε στο πρόσωπο, την κλωτσούσε στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη, ενώ την κτυπούσε με αντικείμενα σε διάφορα μέρη του σώματός της. Σε μία περίπτωση μάλιστα, στην οποία της προκάλεσε σωματική βλάβη, τη δάγκωσε στο σώμα. 

Ο βιασμός σε βάρος της διαπράχθηκε στις 2 Απριλίου του 2022. Ο 28χρονος την απήγαγε, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και τη μετέφερε σε απόμερη περιοχή. Ακολούθως την κακοποίησε και τη βίασε. Η κοπέλα κατήγγειλε τότε την υπόθεση στο κλιμάκιο βίας στην οικογένεια του ΤΑΕ Λάρνακας και ο 28χρονος συνελήφθη. 

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, στην επιμέτρηση της ποινής έλαβε ως επιβαρυντικούς παράγοντες το στοιχείο της επανάληψής, αφού ο 28χρονος επιτέθηκε στην κοπέλα πέντε φορές ενώ χρησιμοποίησε βία για να την ακινητοποιήσει, προκαλώντας εντυπώματα από τα δόντια του στο πρόσωπο και το σώμα της.