Έξαλλοι είναι οι γονείς στο Γυμνάσιο Φανερωμένης στη Λάρνακα, αφού μέρος της οροφής του πεπαλαιωμένου κτηρίου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα κομμάτια μπετόν να καταλήξουν στην αυλή του σχολείου. Ευτυχώς το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του τριημέρου και δεν βρίσκονταν παιδιά στο σχολείο.

Όπως ανέφερε στο philenews o πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου, Λούκας Αντωνίου, τόσο η διεύθυνση όσο και οι οργανωμένοι γονείς με αλλεπάλληλες επιστολές εδώ και χρόνια είχαν ζητήσει έργα συντήρησης, αφού το κτήριο του σχολείου έχει καταστεί επικίνδυνο. «Δυστυχώς δεν μας άκουσαν. Σκεφτείτε να συνέβαινε αυτό την ώρα που ήταν τα παιδιά στο σχολείο», σημείωσε ζητώντας όπως αρχίσουν άμεσα έργα συντήρησης στο σχολείο για να μην κινδυνεύσουν οι μαθητές.

Στον χώρο βρίσκονται από το πρωί εργάτες της σχολικής εφορίας Λάρνακας, οι οποίοι απομακρύνουν όγκους μπετόν που ήταν έτοιμοι να καταρρεύσουν και προβαίνουν σε επιδιορθώσεις. Το σημείο στο οποίο σημειώθηκε η κατάρρευση, έχει αποκλειστεί ενώ δεν γίνονται μαθήματα σε κάποιες αίθουσες του σχολείου.