Είμαι κάτοικος της οδού Ιερεμίου στη Δασούπολη που είναι περιοχή του Στροβόλου. Επειδή στην Ιερεμίου υπάρχει ένα τεμάχιο γης που δεν έχει χωριστεί σε οικόπεδα, μέρος του δρόμου εξακολουθεί να είναι χωματόδρομος. Το σημείο αυτό, γύρω στα 20-30 μέτρα, δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου γέμισε λακκούβες και έχει καταστεί επικίνδυνο, κυρίως για τους μοτοσυκλετιστές. Ειδικά τον χειμώνα που βρέχει και γεμίζουν νερό, οι οδηγοί δεν τις βλέπουν και, έτσι, παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα ενώ διέρχονται από εκεί. Σε δύο περιπτώσεις «ντελιβεράδων» υπήρξαν τραυματισμοί. Ζητήσαμε επανειλημμένα από το Δημαρχείο Στροβόλου τουλάχιστον να κλείσουν αυτές τις τρύπες αλλά, παρόλη την καλή θέληση που επέδειξαν κατά την επικοινωνία μας μαζί τους,  στο τέλος δεν είχαμε την αναμενόμενη ανταπόκριση. 
Αντιλαμβανόμενος τα πολλά προβλήματα και τα ανοικτά θέματα που πρέπει να διαχειριστεί το Δημαρχείο, κάνω έκκληση μέσω της στήλης αυτής ώστε να ευαισθητοποιηθεί επιτέλους το Δημαρχείο και να ανταποκριθεί στο αίτημα αυτό, προτού συμβεί τίποτα σοβαρότερο.
Με εκτίμηση,
Ανδρέας X.

Η προβληματική οδός, στην οποία αναφέρεται ο αναγνώστης μας, βρίσκεται στη γειτονιά του δημάρχου Στροβόλου και έτσι, όταν επικοινωνήσαμε μαζί του για συζήτηση του θέματος, το γνώριζε πολύ καλά. 
Όπως μας είπε ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο αναγνώστης μας «προφανώς αναφέρεται στο σημείο όπου τελειώνει ο δρόμος και αρχίζει χωματόδρομος» και υποστήριξε ότι για να λυθεί ένα τέτοιο πρόβλημα, πρέπει να γίνει πρώτα διαχωρισμός οικοπέδων. «Έχουμε εκατοντάδες τέτοιες περιπτώσεις στον Στρόβολο και αναμένουμε να γίνουν διαχωρισμοί οικοπέδων ώστε να λυθεί το πρόβλημα μέσω αυτής της διαδικασίας. Μπορούμε βέβαια να λύσουμε το πρόβλημα και με απαλλοτριώσεις, όμως κάτι τέτοιο στοιχίζει και επιπλέον η σχετική διαδικασία είναι χρονοβόρα», μας είπε. 
«Υπάρχει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή είναι πολλές δεκάδες οι συγκεκριμένες περιπτώσεις, να μην προχωρούμε σε απαλλοτριώσεις και να αναμένουμε να γίνει διαχωρισμός οικοπέδων», μας εξήγησε.
«Ο συγκεκριμένος δρόμος, όπως μας είπε στη συνέχεια, ενώνει τη Σταυρού με την Ανδρέα Αβρααμίδη και εάν γίνουν δρόμος εκείνα τα τριάντα μέτρα που υπολείπονται, θα βοηθηθούν πάρα πολύ οι διερχόμενοι από εκεί», συμπλήρωσε.