Λίγες μέρες μετά την τραγωδία με το τρίχρονο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, μια ακόμη τραγωδία αποφεύχθηκε χθες την υστάτη. Ένα δίχρονο παιδάκι που βρισκόταν με τους γονείς του για διακοπές σε ξενοδοχείο της πόλης, κινδύνευσε άμεσα με πνιγμό όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται βρέθηκε μέσα στην πισίνα, ευτυχώς ωστόσο αυτή τη φορά έγινε έγκαιρα αντιληπτό.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8.00 το βράδυ όταν το δίχρονο αγοράκι φαίνεται σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας να διέλαθε της προσοχής των βρετανών γονέων του και έπεσε στην πισίνα. Το συμβάν αντελήφθησαν έγκαιρα ωστόσο ένοικοι της μονάδας οι οποίοι έβγαλαν το αγοράκι από την πισίνα και γιατρός που έτυχε να διαμένει στο ξενοδοχείο του παρείχε άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Ασθενοφόρο που κλήθηκε στο μέρος, μετέφερε τον δίχρονο αρχικά στο Νοσοκομείο Πάφου όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και στη συνέχεια το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε προληπτικά για περαιτέρω νοσηλεία, με τους γιατρούς να θεωρούν ότι δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο η ζωή του.