Οι ληστές των φούρνων ξαναχτύπησαν σήμερα την αυγή. Μετά τις διαδοχικές ληστείες των τελευταίων μηνών σε Πάφο και Χλώρακα, οι δράστες λήστεψαν σήμερα την αυγή φούρνο 24ωρης εξυπηρέτησης στη Γεροσκήπου, αποσπώντας χρηματικό ποσό που εκτιμάται στα χίλια περίπου ευρώ.

Ο φούρνος βρίσκεται επί της κεντρικής λεωφόρου Μακαρίου στη Γεροσκήπου και στις 4.30 τα ξημερώματα εισήλθαν σε αυτόν τρεις κουκουλοφόροι που έφεραν και χειρουργικές μάσκες προσώπου. Αφού προσέγγισαν την ταμία που βρισκόταν την ώρα εκείνη μόνη στο κατάστημα, τις ζήτησαν τα χρήματα των τριών ταμειακών μηχανών, με τον ένα εξ αυτών να την απειλεί με το ρόπαλο που κρατούσε.

Αφού η υπάλληλος τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό που βρισκόταν την ώρα εκείνη στις ταμειακές, οι τρεις εξήλθαν του καταστήματος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η υπάλληλος ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο μέρος και άρχισαν εξετάσεις και συλλογή τεκμηρίων. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η υπάλληλος, οι ληστές ήταν Κύπριοι, ενώ δεν αποκλείεται να διέφυγαν με αυτοκίνητο που ανέμενε στην περιοχή με τέταρτο συνεργό.